تداوم اعتراضات بازنشستگان در ایران؛ کارکنان نفت در خارک و فولادی‌ها در اهواز تجمع کردند

دوشنبه, 22ام آبان, 1402
اندازه قلم متن

اعتراضات بازنشستگان شرکت مخابرات، تبریز، دوشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۲

صدای آمریکا

تجمع‌های هفتگی بازنشستگان معترض مخابرات این دوشنبه نیز دست‌کم در ۱۱ شهر ایران جریان داشت. هم‌زمان، کارکنان رسمی وزارت نفت در پایانه صدور نفت جزیره خارک و کارگران گروه ملی فولاد اهواز اعتراضات خود را ادامه دادند.

تجمعات صنفی دیگری نیز از جمله اعتراض معلمان خرید خدمتی در رفسنجان برگزار شد.

بنا بر گزارش شورای بازنشستگان ایران، اعتراضات بازنشستگان و مستمری‌بگیران شرکت مخابرات روز دوشنبه ۲۲ آبان دست‌کم در شهرهای شیراز، اصفهان، زاهدان، تبریز، اردبیل، اراک، ارومیه، تهران، کرمانشاه، کرمان، و اهواز جریان داشت.

بازنشستگان مخابرات به تحقق نیافتن مطالبات‌شان از جمله اجرای کامل آئین‌نامه پرسنلی و استخدامی سال ۸۹ و رفع مشکلات بیمه درمانی اعتراض دارند.

تجمع‌های بازنشستگان مخابرات دوشنبه‌های هر هفته برگزار می‌شود که به دوشنبه‌های اعتراضی معروف است.

در این تجمع‌ها، شعارهایی از جمله «عدالتی ندیدیم، فقط دروغ شنیدیم»، «تا حقم رو نگیرم، از پا نمی‌نشینم»، «بازنشسته داد بزن، حقت رو فریاد بزن»، «حسین حسین شعارشون، دروغ و دزدی کارشون»، و «نه سازش نه تسلیم، اجرای آیین‌نامه» سر داده شد.

همچنین تجمع بازنشستگان مخابرات در تهران با حضور نیروهای سرکوب حکومتی در سکوت برگزار شد.

  • گزارش تصویری اعتراضات معیشتی بازنشستگان

 

 

هم‌زمان با اعتراضات معیشتی بازنشستگان، گزارش رسیده به صدای آمریکا حضور گسترده کارگران گروه ملی فولاد خوزستان را در تجمعی صنفی نشان می‌دهد که برای سومین روز متوالی به اعتصاب چند ساعته پیوسته‌اند.همچنین، شورای بازنشستگان ایران گزارش داده است که کارکنان رسمی وزارت نفت در پایانه صدور نفت جزیره خارک «در اعتراض به تعرضات اخیر به سطح معیشت» خود، با عنوان «اعمال قانون مدیریت خدمات کشوری به شرایط کارکنان نفت»، تجمع کردند.

 

اعتراض کارکنان رسمی وزارت نفت در خارک
اعتراض کارکنان رسمی وزارت نفت در خارک

عقب‌ماندگی درآمد از هزینه ماه‌ها است اعتراضات و تجمعات معیشتی بازنشستگان را در پی داشته است.

برخی کارشناسان و اقتصاددانان می‌گویند که آمارهای اقتصادی منتشر شده توسط مسئولان جمهوری اسلامی «گزینشی» منتشر می‌شود و معیشت مردم نشانی از بهبود شاخص‌ها ندارد.

از جمله، علی قنبری، اقتصاددان و استاد دانشگاه، گفته است که «بانک مرکزی منتظر است ببیند در کدام ماه آمارها مثبت است و سپس آن را رسانه‌ای کند» و با وجود ادعای مقامات مبنی بر کاهش روند پایه پولی و نقدینگی، «مردم به هیچ عنوان اثری از این کاهش در سفره خود احساس نمی‌کنند.»


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.