قاتل پاکبان شهرداری تهران: فکر کردم مقتول می‌خواهد به پرچم‌های ۲۲ بهمن توهین کند

یکشنبه, 29ام بهمن, 1402
اندازه قلم متن

ایران اینترنشنال

مرد جوانی که دو روز قبل از راهپیمایی حکومتی ۲۲ بهمن یک پاکبان شهرداری تهران را حین انجام خدمت از بالای پل نیایش به پایین پرت کرد و کشت، گفت در زمان انجام قتل فکر کرده مقتول قصد اهانت به پرچم‌های ۲۲ بهمن را داشته است.

وب‌سایت همشهری آنلاین، وابسته به شهرداری تهران، گزارشی از اظهارات قاتل منتشر کرد، اما پس از مدتی اظهارات قاتل از این گزارش حذف شد.

بر اساس آن چه در ابتدا همشهری گزارش کرد، قاتل در دادگاه درباره انگیزه قتل گفت: «من در حال گذر از آن مسیر بودم که ناگهان چشمم به مقتول و دوستانش افتاد. تصور کردم که آنها قصد دارند پرچم‌هایی که کنار اتوبان نصب شده بود را سرقت کنند.»

 

او افزود: «پرچم‌ها به مناسبت ۲۲ بهمن برافراشته شده بود و من فکر کردم مقتول قصد اهانت به پرچم‌ها را دارد و می‌خواهد آن را از بین ببرد. حتی به پلیس هم زنگ زدم و موضوع را گزارش کردم.»

این فرد گفته نتوانسته آرام بنشیند، از ماشین پیاده شده و پس از درگیری با مقتول او را هل داده که از پل به پایین پرت شده و جان باخته است.

بر اساس گزارش همشهری، این اتفاق ساعت ۲ بامداد جمعه ۲۰ بهمن امسال روی داده است.

مقتول مردی ۲۰ ساله و کارگر شهرداری بوده و شب حادثه به همراه همکارانش مشغول نظافت مسیر روگذر اتوبان نیایش بودند.

یکی از همکاران مقتول که شاهد صحنه درگیری بوده به کارآگاهان گفت‌ه: «ما با پیمانکار شهرداری کار می‌کنیم و شب حادثه مشغول شستن و نظافت دیواره‌های روگذر بودیم. ناگهان خودروی پژو پرشیای مشکی مقابلمان توقف کرد. فکر نمی‌کردیم راننده جوان نقشه هولناکی در سر داشته باشد.»

او ادامه داد فرد قاتل بدون هیچ مقدمه‌ای با مقتول گلاویز شده و بعد او را از بالای پل به پایین انداخته و آنها را هم تهدید کرده اگر به دنبالش بروند، آنها را هم به پایین پرت می کند.

این اولین بار نیست که نیروهای حکومتی یا هواداران حکومت شهروندان را به اتهام‌هایی چون توهین به پرچم‌ها، پوسترها و بنرهای حکومتی می‌کشند.

در جریان خیزش سراسری ۱۴۰۱ علیه جمهوری اسلامی، عرفان رضایی، جوان معترض، ساعتی قبل از کشته شدن بنر علی خامنه‌ای در یکی از خیابان‌های شهر آمل را پاره کرده بود.

حکومت خانواده دادخواه این جوان را نیز تحت فشار قرار داد و فرزانه برزه‌کار، مادر عرفان رضایی، با حکم دادگاه‌های انقلاب و کیفری این شهر، در مجموع به ۲۴ ماه حبس، ۲۰ میلیون تومان جزای نقدی و یک سال محرومیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد.

در سال ۱۳۹۸ نیز ربیس پلیس تهران از بازداشت فردی به اتهام پاره کردن عکس قاسم سلیمانی، فرمانده سابق سپاه قدس، خبر داد.

در سال‌های گذشته تصاویر متعددی از آتش زدن و رنگ پاشیدن روی بنرهای حکومتی از جمله تصاویر و مجسمه‌های قاسم سلیمانی، علی خامنه‌ای و روح‌الله خمینی منتشر شده است. در جریان خیزش انقلابی هم در موارد متعددی معترضان پرچم‌ جمهوری اسلامی را در خیابان‌ها پایین کشیدند و آتش زدند.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.