نظرسنجی: ایران “نامحبوب‌ترین” و آلمان “محبوب‌ترین” کشور

چهارشنبه, 14ام خرداد, 1393
اندازه قلم متن

نتایج آخرین نظرسنجی که به سفارش بی‌بی‌سی جهانی صورت گرفته، نشان از آن دارد که ایران و کره شمالی در افکار عمومی جهان بیشترین نگاه منفی را به خود جلب کرده‌اند. وضعیت اتحادیه اروپا و روسیه نیز بدتر شده است.

نتایج یک نظرسنجی که به سفارش سرویس جهانی بی‌بی‌سی انجام شده، می‌گوید ایران “نامحبوب‌ترین” کشور در افکار عمومی جهان است و پس از آن کره شمالی قرار دارد.

بنا به نتایج این نظرسنجی ۶۰ درصد پاسخ‌دهندگان نظری منفی نسبت به ایران داشته‌اند. وضعیت کره شمالی کمی بهتر از ایران است. ۵۸ درصد شرکت‌کنندگان گفته‌اند که نگاه آن‌ها به کره شمالی و سیاست این کشور منفی است.

در این نظرسنجی مردم ۲۴ کشور جهان مورد پرسش قرار گرفتند. پاکستان، اسرائیل و چین پس از ایران و کره شمالی در رده‌های بعدی قرار دارند و درصد بالایی از مردم جهان نظر خوشی نسبت به این کشورها و سیاست ‌آن‌ها ندارند.

در رده‌ی ششم از انتهای این فهرست روسیه قرار گرفته است. بی‌بی‌سی جهانی می‌گوید وضعیت روسیه در مقایسه با نظرسنجی‌های قبلی به شکل محسوسی بدتر شده است. این درحالی است که نظرسنجی قبل از وقوع بحران کریمه در اوکراین انجام شده و ممکن است در حال حاضر روسیه در نظر افکار عمومی جهان، محبوبیت بیشتری را از دست داده باشد.

بیش از ۴۵ درصد شرکت‌کنندگان گفته‌اند که نظر مثبتی به روسیه ندارند. بی‌بی‌سی جهانی می‌گوید به‌ویژه نگاه مردم کشورهای اسپانیا، کنیا، برزیل و کانادا نسبت به روسیه بدبینانه‌تر شده است.

آلمان، محبوب‌ترین کشور جهان

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که در میان افکار عمومی جهان، آلمان محبوب‌ترین کشور است و بیشترین نظرات مثبت را به خود جلب کرده است. بیش از ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی عنوان کرده‌اند که نظر مثبتی نسبت به آلمان دارند.
با این‌که آلمان بیشترین نگاه مثبت جهانیان را به خود جلب کرده، نگاه منفی به اتحادیه اروپا رشد کرده است. بیش از ۴۵ درصد مردم جهان نظر خوشی نسبت به اتحادیه اروپا و سیاست آن ندارند.

بی‌بی‌سی جهانی می‌گوید این میزان از نگرش منفی نسبت به اتحادیه اروپا تا کنون ‌سابقه نداشته است. نگاه منفی به اتحادیه اروپا به‌ویژه در اسپانیا، فرانسه و آلمان که هر سه از اعضای اتحادیه اروپا هستند، شدت گرفته است.

نزدیک به ۲۵ هزار نفر در این نظرسنجی شرکت داشتند. این نظرسنجی در ماه دسامبر ۲۰۱۳ آغاز و در آوریل ۲۰۱۴ به پایان رسید.
از: دویچه وله


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.