مسمومیت ۲۲ نفر با نشت «گاز منوکسید‌ کربن» در شرق تهران

دوشنبه, 22ام بهمن, 1403
اندازه قلم متن

اورژانس در ایران

نشت گاز منوکسید کربن در منطقه میدان خراسان تهران بامداد دوشنبه ۲۲ بهمن منجر به مسمومیت ۲۲ نفر و انتقال آن‌ها به مراکز درمانی شد.

به گزارش وب‌سایت خبرآنلاین، بر اساس اعلام اورژانس استان تهران، این حادثه در ساعت ۰۶:۲۶ دقیقه بامداد به مرکز ارتباطات، اعزام و راهبری عملیات اورژانس اطلاع داده شد.

پس از دریافت گزارش حادثه، ۵ دستگاه آمبولانس، یک خودروی پشتیبانی عملیات و دو خودروی فرماندهی به محل اعزام شدند.

کارشناسان اورژانس پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، ۲۲ مصدوم این حادثه را به بیمارستان‌های شهدای گمنام، لقمان حکیم، فیروزآبادی و بهارلو منتقل کردند.

بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که نشت گاز منوکسید کربن به دلیل استفاده از بخاری‌های گازی غیراستاندارد و تهویه نامناسب در واحدهای مسکونی رخ داده است.

بر اساس گزارش‌ها، افزایش قیمت انرژی و کمبود منابع گرمایشی، مردم مناطق کم‌درآمد تهران را ناچار به استفاده از وسایل گرمایشی قدیمی و غیراستاندارد کرده است.

در بسیاری از این مناطق، نبود زیرساخت مناسب برای تأمین انرژی، استفاده از بخاری‌های بدون دودکش یا سیستم‌های گرمایشی ناکارآمد را به امری رایج تبدیل کرده است که خطر مسمومیت با گاز را افزایش می‌دهد.

هنوز جزئیات بیشتری درباره علت دقیق این حادثه از سوی مقامات رسمی منتشر نشده است و تحقیقات درباره آن ادامه دارد.

از: صدای آمریکا


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.