اعتراضات ترکیه؛ بازیگر یکی از سریالهای نتفلیکس در میان بازداشت‌شدگان حامی بایکوت خرید

پنجشنبه, 14ام فروردین, 1404
اندازه قلم متن

ار اف ای

رسانه دولتی ترکیه از دستگیری یازده نفر به دلیل حمایت از فراخوان تحریم خریدی که در قالب اعتراضات علیه زندانی شدن اکرم امام‌اوغلو، شهردار استانبول و رقیب اصلی رجب طیب اردوغان، منتشر شده بود، خبر داد. جم ییعیت اوزوم اوغلو، بازیگر یکی از سریالهای ترکیه‌ای نتفلیکس نیز در میان بازداشت شدگان است.

خبرگزاری دولتی آنادولو ترکیه، امروز پنجشنبه سوم آوریل، گزارش داد که دفتر دادستانی کل استانبول در راستای تحقیقات خود پیرامون انتشار فراخوان‌های بایکوت خرید، حکم بازداشت ۱۶‬ تن را به اتهام ارتکاب “نفرت و تبعیض” و “تحریک عموم به نفرت و خصومت” صادر کرده است. 

بر این اساس، ۱۱ تن از این افراد، دستگیر شده و پرونده آنان به دادسرا ارجاع داده شده است. تحقیقات پلیس برای دستگیری ۵ نفر دیگر ادامه دارد.

این افراد با انتشار پستهایی در شبکه‌های اجتماعی از هموطنان خود خواسته بودند تا در روز چهارشنبه، دوم آوریل، از هرگونه خرید خودداری کرده و کسب و کارهای خود را به نشانه همبستگی با معترضان به بازداشت شهردار استانبول، تعطیل کنند.

بنا بر اعلام اتحادیه بازیگران ترکیه، جم ییعیت اوزوم اوغلو، بازیگر نقش سلطان محمد دوم (محمد فاتح) در مستند نتفلیکس تحت عنوان ظهور امپراتوری‌ها: عثمانی، در میان بازداشت شدگان است.

از سوی دیگر، دادستان‌های استانبول روز سه‌شنبه تحقیقاتی را نیز در مورد فراخوان‌های تحریم منتشر شده از سوی حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) آغاز کردند که برندها و شرکت‌هایی که به گفته حزب امام اوغلو از دولت اردوغان حمایت می‌کنند را هدف قرار داده بود. 

مخالفان دولت رجب طیب اردوغان به ویژه شرکتهای رسانه‌ای را شناسایی و تحریم کرده‌اند که تصاویر اعتراضات صدها هزار نفری شهروندان ترکیه برای آزادی اکرم امام اوغلو را پخش نکردند.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.