مقام یمنی: ۷۰ نفر از فرماندهان میدانی برجسته انصارالله و برخی نیرو‌های سپاه پاسداران جان باخته‌اند / رسانه ایرانی: کذب است

شنبه, 16ام فروردین, 1404
اندازه قلم متن
خبر منتشر شده درخصوص شهادت نیرو‌های ایرانی در پی حمله آمریکا به یمن صحت ندارد.
 
آفتاب‌‌نیوز :

خبرگزاری تسنیم نوشت: در پی حملات اخیر آمریکا به مردم مظلوم یمن و نیرو‌های انصارالله، معمر الاریانی وزیر اطلاع‌رسانی دولت یمن، طی توئیتی مدعی شده که در حمله هوایی آمریکا به مواضع رزمندگان حوثی در روز سه‌شنبه (۱۲ فروردین)، ۷۰ نفر از فرماندهان میدانی برجسته انصارالله و همچنین نیرو‌هایی از سپاه پاسداران جان باخته‌اند، اما طی پیگیری‌های خبرنگار تسنیم این موضوع از اساس کذب است و هیچ فرد ایرانی در یمن به شهادت نرسیده است.

به گفته شبکه تلویزیونی الیمن این حمله آمریکا در جنوب منطقه ساحلی الفازه در استان الحدیده صورت گرفته است.

تسنیم نوشت: بنظر می‌رسد این خبر کذب در راستای جنگ روانی و در جهت پیش بردن منطقه به سمت جنگی فراگیر منتشر شده است درحالیکه مسئولین و فرماندهان نظامی جمهوری اسلامی ایران بار‌ها اعلام کرده‌اند که نیرو‌های انصارالله یمن کاملا مستقل در حال مبارزه با آمریکا و اسرائیل هستند.

رسانه‌های یمنی گزارش دادند که جنگنده‌های آمریکایی در دو نوبت منطقه «کهلان» در شرق صعده در یمن را بمباران کردند.

در این راستا شبکه سی‌ان‌ان جمعه شب گزارش داد که اقدام نظامی آمریکا علیه یمن تاکنون حدود یک میلیارد دلار هزینه داشته، اما تاثیر محدودی در نابودی قابلیت‌های انصارالله داشته است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نیز در حساب ایکس خود، فیلمی از حمله پهپادی به یمن منتشر کرده است. ترامپ ادعا کرده که این تصویر مربوط به حمله به نیرو‌هایی است که مشغول برنامه‌ریزی برای عملیات نظامی بوده‌اند. 

رئیس‌جمهور آمریکا نوشته است: «این حوثی‌ها برای برنامه‌ریزی یک حمله جمع شده بودند. اوه، دیگه حمله‌ای در کار نخواهد بود. آنها دیگر نمی‌توانند کشتی‌های ما را غرق کنند.»

تاریخ و محل دقیق حمله مشخص نیست. 

منابع یمنی گفته‌اند در حمله نیرو‌های آمریکایی به مراسمی که قبیله‌نشینان حوثی در آن شرکت داشتند، شماری غیرنظامی کشته شده‌اند.

 

 

 

 


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.