حکم پنج سال حبس دیگر برای علی یونسی، دانشجوی زندانی، تأیید شد

Sunday, 27th September, 2026
اندازه قلم متن
 

دادگاه تجدیدنظر حکم اولیه دادگاه انقلاب مبنی بر صدور پنج سال حبس اضافه برای علی یونسی، دانشجوی نخبه زندانی، را تأیید کرد.

این در حالی است که یونسی و دانشجوی دیگر امیرحسین مرادی نزدیک به اتمام حکم شش سال و هشت ماه حبس خود هستند و باید دو ماه دیگر آزاد می‌شدند.

در میانه مردادماه سال گذشته، دادگاه انقلاب در تهران امیرحسین مرادی و علی یونسی، دو دانشجوی نخبه و زندانی سیاسی را که از سال ۱۳۹۹ محکومیت شش سال و هشت ماه حبس خود را بدون یک روز مرخصی می‌گذرانند، به تحمل ۱۵ ماه حبس دیگر به اتهام «تبلیغ علیه نظام» محکوم کرد.

مصطفی نیلی، وکیل این دانشجویان زندانی، روز شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ با اعلام این خبر افزود علی یونسی به‌ اتهام «تأیید و تقویت رژیم» اسرائیل به پنج سال حبس در زندان کرمان نیز محکوم شده است.

حال حساب رسمی «علی و امیرحسین را آزاد کنید» در شبکه ایکس نوشته است:‌ «با آغاز سال تحصیلی جدید، دادگاه تجدید‌نظر حکم اولیه شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب مبنی بر پنج سال حبس بیشتر برای علی یونسی را تایید کرد. این در حالی است که علی یونسی و امیرحسین مرادی با اتمام حبس باید در آذر ۱۴۰۵ آزاد می‌شدند.»

علی یونسی و امیرحسین مرادی در فروردین سال ۱۳۹۹ بازداشت و هر یک از آن‌ها به ۱۶ سال زندان محکوم شدند. این حکم در مرحلۀ تجدیدنظر به شش سال و هشت ماه کاهش یافت.

این دو از مدال‌آوران المپیادهای نجوم و اخترفیزیک کشور هستند و موفقیت‌های بین‌المللی نیز کسب کرده‌اند؛ علی یونسی مدال طلای المپیاد جهانی نجوم در چین را نیز در کارنامه دارد.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

برچسب‌ها:

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.

امکان نظر دهی وجود ندارد.