روحانی: عده‌ای نادان و احساساتی در داخل، بازی را به نفع دولت عربستان تغییر دادند

چهارشنبه, 17ام شهریور, 1395
اندازه قلم متن

حسن روحانی، رئیس جمهور ایران گفت است پس از حادثه کشته شدن حجاج از جمله زائران ایرانی در منا، عربستان سعودی “تحت فشار سیاسی و حقوقی دولت ایران قرار گرفت اما عده‌ای نادان و احساساتی در داخل، بازی را به نفع آنها تغییر دادند.”

آقای روحانی امروز ۱۷ شهریور (۷سپتامبر) در جلسه هیئت دولت ایران گفته “دولت عربستان در قبال بی‌کفایتی خود تحت فشار سیاسی و حقوقی دولت ایران قرار گرفت و به دنبال بهانه‌ای بود که خود را از آن رها کند و متأسفانه تعدادی نادان و احساساتی این بهانه را در اختیار دولت عربستان قرار دادند تا با فرار رو به جلو و نمایش قطع رابطه سیاسی، خودش را از فشارهای سیاسی و حقوقی دولت ایران برهاند.”

اشاره آقای روحانی، به حمله به سفارت عربستان سعودی در تهران و کنسولگری این کشور در مشهد است که در پی آن، دولت عربستان با فراخوانی کادر دیپلماتیک خود از تهران، رابطه سیاسی و اقتصادی اش را با ایران قطع کرد. این حمله از سوی معترضان به اعدام یک روحانی شیعه در عربستان سعودی، انجام گرفت.

در پی قطع رابطه عربستان با ایران شماری از کشورهای همپیمان سعودی هم روابط خود با ایران را قطع کردند یا سطح آن را کاهش دادند.

قوه قضائیه ایران متهمان غیرروحانی حمله به سفارت عربستان را محاکمه کرده اما رای دادگاه علیرغم پایان یافتن مهلت قانونی اعلام نشده است. دادگاه متهمان روحانی این حمله هم هنوز برگزار نشده است.
از: بی بی سی
be kanal site Melliun Iran bepeyvandid


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.