با کمک آلمان بزرگترین نیروگاه خورشیدی در همدان تاسیس شد

دوشنبه, 18ام بهمن, 1395
اندازه قلم متن

دو نیروگاه هفت ‌مگاواتی خورشیدی با سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیون یورویی و همکاری شرکت آلمانی دایسک در همدان آغاز بکار کردند. عملیات احداث نیروگاه‌ها در کمتر از ۶ ماه به پایان رسیده است. گزارش تصویری را در اینجا ببینید:


تا پیش از این ظرفیت نیروگاه ‌خورشیدی ایران یک مگاواتی بود. با بهره‌برداری از دو نیروگاه “خلیج فارس” و “امیرکبیر” که هر یک به ظرفیت ۷ مگاوات برق تولید می‌کنند، از روز شنبه (۴ فوریه/ ۱۶ بهمن) نیروگاه‌های خورشیدی همدان به عنوان بزرگترین شناخته می‌شوند.


در حالی در سال‌های گذشته میلیاردها دلار از سرمایه‌های ایران در عرصه انرژی “پر دردسر” هسته‌ای خرج شد که در کل ایران ۱۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وجود داشت. این در حالی است که اکنون با سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیون یورویی “خارجی” در ۸ ماه دو نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱۴ مگاوات ساخته شدند. اکنون ساخت سه نیروگاه دیگر نیز در برنامه قرار دارد.

قرارداد ۲۰ ساله خرید تضمینی برق از نیروگاه‌ها توسط شرکت سانا با سرمایه‌گذار منعقد شده که در این قرارداد برق تولیدی به ازای هر کیلووات ساعت، پنج هزار و ۲۰۰ ریال خریداری می‌شود.


۱۰۰ درصد جمعیت روستایی و شهری استان همدان از برق برخوردار هستند. استان همدان ۱۹ هزار کیلومترمربع مساحت، یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و تعداد مشترکان برق تاکنون ۷۰۰ هزار مشترک است.
نویسنده: محمود صالحی
از: دویچه وله


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.