تاثير تنش‌های سياسی بر قيمت مسكن

Saturday, 16th February, 2013
اندازه قلم متن

maskanاینکه پیش شرط مشکلات اقتصادی کشور حل مستئل سیاسی آن است را اقتصاد دانان بارها تذکر داده اند ولی وضامت اوضاع به حدی است که رییس کمیته مسکن و شهرسازی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز مي‌گويد: اگر پرسیده شود چرا مدیریت اقتصادی کشور دچار بحران است، باید سرآغاز آن را در حوزه سیاسی جست‌وجو کرد.

به گزارش آفتاب رییس کمیته مسکن و شهرسازی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام مي‌گويد: اگر پرسیده شود چرا مدیریت اقتصادی کشور دچار بحران است، باید سرآغاز آن را در حوزه سیاسی جست‌وجو کرد.

این‌گونه نیست که حوزه سیاسی کشور دچار بحران و تنش باشد، ولی اقتصاد کشور بدون بحران و آرام به کار خود ادامه دهد. در نتیجه در این زنجیره دیده می‌شود که تنش و تلاطم در حوزه‌های کلان به ترتیب به حوزه‌های خردتری همچون مسکن سرايت مي‌‌كند.

علي نوذرپور در گفت‌وگو با تابناك، درباره تحولات اين روزهاي بازار مسكن و همچنين دلايل رشد قيمت نيز تاكيد كرده است: باید توجه داشت که هنوز مسکن قیمت خود را پیدا نکرده و به بهای واقعی نرسیده است. ما می‌بینیم در مناطقی از تهران بهای مسکن به ۲۴ میلیون تومان در هر متر مربع می‌رسد و این نشان می‌دهد که قیمت مسکن در حال رشد است، ولی باید توجه داشت که این امر به هیچ وجه به معنی رشد در بازار و معاملات نیست. از سویی هنوز نرخ ارز و افزایش آن، تاثیر خود را روی مصالح ساختمانی نشان نداده و باید گفت که با تاثیرگذاری نرخ ارز بر قیمت مصالح حتما رشد قیمت مسکن در روزهای پایانی سال فزاینده خواهد بود.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.