کرباسیان: پولشویی آثار مخربی بر امنیت سیاسی کشور دارد

سه شنبه, 18ام اردیبهشت, 1397
اندازه قلم متن

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: پولشویی آثار مخربی بر امنیت سیاسی و اقتصادی کشور دارد بنابراین ضرورت داشت دولت برای تعیین جرایم مبارزه با پولشویی لایحه‌ای به مجلس ارائه کند.

قانون – وزیر اقتصاد و دارایی گفت: پولشویی آثار مخربی بر امنیت سیاسی و اقتصادی کشور دارد بنابراین ضرورت داشت دولت برای تعیین جرایم مبارزه با پولشویی لایحه‌ای به مجلس ارائه کند.

به گزارش قانون به نقل از فارس، مسعود کرباسیان وزیر اقتصاد و دارایی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷) خانه ملت، در جریان بررسی نمایندگان برای لایحه مبارزه با پولشویی در دفاع از این لایحه اظهار داشت: پولشویی آثار مخربی بر امنیت سیاسی و اقتصادی کشور دارد.

وی افزود: اهمیت این موضوع باعث شد تا در سال ۸۶ برای تعیین راهکار‌های مبارزه با پولشویی قانونی مصوب شود.

وزیر اقتصاد و دارایی ادامه داد: با نگاه به حل مسائل داخلی از سال ۸۸ کار اجرایی این قانون دنبال و آغاز شد.

وی با اشاره به قانون مبارزه با پولشویی و اجرای آن عنوان کرد: در این قانون پدیده پولشویی جرم در نظر گرفته شده است بنابراین دولت برای رفع نیاز‌های قانونی آن لایحه‌ای با عنوان مبارزه با پولشویی به مجلس ارائه کرد.

کرباسیان عدم تناسب جرم و مجازات‌ها را یکی از دلایل اصلی ارائه لایحه مبارزه با پولشویی عنوان کرد و یادآور شد: در قانون ذکر شده دایره شمول جرم فقط درون کشور بود و همچنین برای تغییر در ترکیب شورای عالی در قانون فعلی و اصلاح اعضا لازم دیدیم که چنین لایحه‌ای ارائه شود.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: ضرورت داشت که در دولت جرایم مبارزه با پولشویی لحاظ شود لذا طی این لایحه ما به کلیه جرایم ناشی از پولشویی اشاره کرده‌ایم.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.