فعالان بازداشت‌شده در مشهد «دست به اعتصاب غذا زده‌اند»

یکشنبه, 27ام مرداد, 1398
اندازه قلم متن

شماری از امضاکنندگان بیانیه‌های اخیر که در تهران و مشهد بازداشت شده‌اند. از راست: پوران ناظمی، نرگس منصوری (بازداشت‌شده در تهران) حوریه فرج‌زاده طارانی و فاطمه سپهری

شماری از امضاکنندگان بیانیه‌های اخیر که در تهران و مشهد بازداشت شده‌اند. از راست: پوران ناظمی، نرگس منصوری (بازداشت‌شده در تهران) حوریه فرج‌زاده طارانی و فاطمه سپهری

به گفته خانواده یکی از فعالان سیاسی که در تجمع هفته گذشته در مقابل دادگستری مشهد بازداشت شدند، این زندانیان دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

راحله فرج‌زاده طارانی، فعال سیاسی ساکن کانادا، روز شنبه ۲۶ مرداد به رادیو فردا گفت که خواهرش، حوریه فرج‌زاده طارانی، به همراه دیگر بازداشت‌شدگان دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

به گفته خانم طارانی، بازداشت‌شدگان تحت بازجویی وزارت اطلاعات قرار دارند و این مدت هیچ‌یک از آنها امکان دیدار با اعضای خانواده خود را نداشته است.

بیش از ۱۰ فعال مدنی یکشنبه گذشته، ۲۰ مرداد، در اعتراض به حکم سنگین زندان برای کمال جعفری یزدی درمقابل دادسرای عمومی و انقلاب مشهد تجمع کرده بودند اما مأموران امنیتی آنها را بازداشت کردند.

کمال جعفری یزدی یکی از امضاکنندگان نامه ۱۴ فعال مدنی و سیاسی است که خواستار استعفای علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، شده‌اند.

 
فایل صوتی گفت‌وگو با راحله طارانی،‌ فعال سیاسی و خواهر حوریه طارانی که در مشهد زندانی است:
به گفته راحله طارانی، پرونده‌ای در شعبه ۹۰۳ دادگاه انقلاب مشهد با شکایت وزارت اطلاعات برای هر یک از این فعالان سیاسی گشوده شده در حالی که این مدت هیچ کدام از آنها حق برخورداری از وکیل نداشته‌اند.

علاوه بر حوریه طارانی، شمار دیگری از کسانی که یکشنبه گذشته در مشهد بازداشت شدند شامل پوران ناظمی، فاطمه سپهری، هاشم خواستار، محمدحسین سپهری و جواد لعل‌محمدی هستند.

پیش از این خبرگزاری فارس، رسانه نزدیک به سپاه پاسداران، بازداشت‌شدگان را به «ایجاد ناامنی» و «ارتباط داشتن با گروه‌های برانداز» متهم کرده بود، اما خانم طارانی در گفت‌وگوی خود با رادیو فردا تاکید کرد که تجمع مقابل دادگستری مشهد آرام و به دور از هر گونه ایجاد اختلالی در نظم بوده و از این رو هیچ کدام از بازداشت‌شدگان شایسته چنین برخوردی نیستند.

راحله طارانی با ابراز نگرانی از وضعیت سلامت خواهر خود، حوریه، و همچنین دیگر بازداشت‌شدگان گفت که در این مدت به هیچ یک از آنان اجازه ملاقات با خانواده‌هایشان داده نشده است.

۱۴ فعال سیاسی در نامه‌ای که اواخر خرداد منتشر شد گفته بودند در شرایطی که «نه از جمهوریت خبری است و نه از آزادی»، چانه‌زنی فعالان مدنی «بدون استعفای سیدعلی خامنه‌ای و تغییر قانون اساسی» راه به جایی نخواهد برد.

به دنبال انتشار این بیانیه، ۱۴ کنشگر زن، از جمله حوریه طارانی، با حمایت از فعالان قبلی، خواستار استعفای علی خامنه‌ای و گذار از جمهوری اسلامی شدند.

از: رادیو فردا


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.