صدور دستور تخریب ویلای داماد شمخانی در دیوان عدالت اداری

یکشنبه, 7ام مهر, 1398
اندازه قلم متن

تصویر منتشر شده از ویلای داماد علی شمخانی

تصویر منتشر شده از ویلای داماد علی شمخانی

بر اساس تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، دیوان عدالت اداری ایران رای کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری لواسان مبنی بر تخریب ویلای داماد علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، را تأیید کرد.

محسن قائمی‌نسب، مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری، نیز در مصاحبه با خبرگزاری تسنیم گفت که این حکم قابل تجدیدنظرخواهی است.

از سال گذشته موضوع ویلای حسن میرمحمدعلی، داماد علی شمخانی، در لواسان خبرساز شده است.

بر اساس اسناد منتشر شده، این ملک که بخشی از «باغ حکمت» و متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام بوده، سال ۸۹ به هادی و هانی میرمحمدعلی و فاطمه حسینی، نماینده تهران در مجلس، فروخته شده است.

هانی میرمحمدعلی، همسر فاطمه حسینی است. هادی میرمحمدعلی، برادر هانی است.

 
آوانت تی وی@Avant_TV
 

?حکم تخریب تأیید شد!
با رأی دیوان عدالت اداری،رأی کمیسیون ماده۱۰۰ مبنی بر تخریب اضافه بنا واضافه طبقات ملک متعلق به حسن ، داماد آقای تأیید و لازم‌الاجرا شد!
?پیشتر دیوان با اعتراض مالک، دستورموقت توقف اجرای حکم صادرکرده بود که به این ترتیب آن دستور نیز لغوشد!

Zobrazit obrázek na Twitteru
O tomto tématu mluví hned několik lidí: ۹۰٫
 
 

به جز موضوع ویلای داماد آقای شمخانی، دیگر خبرها درباره فعالیت اقتصادی نزدیکان دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز خبرساز شده است.

از جمله مهدی صدرالساداتی، طلبه‌ای که مطالبی درباره فساد در ایران منتشر می‌کند، با انتشار یک ویدئو ادعا کرده بود که یک مجموعه آپارتمان به ارزش هزار میلیارد تومان در خیابان فرشته تهران متعلق به آذرمیدخت طباطبایی، همسر علی شمخانی، است.

پس از آن «یک منبع نزدیک» به آقای شمخانی گفت که برخی با «اغراض سیاسی» اقدام به «خبرسازی مغرضانه و هدفمند» درباره شمخانی و خانواده او می‌کنند.

از: رادیو فردا


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.