احمد کریمی، دبیر کانون انجمنهای صنفی کامیونداران، از تصمیم «ناشیانه» وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری مبنی بر نوسازی ناوگان کامیونی فرسوده انتقاد کرد.
کریمی روز جمعه دوم خرداد به خبرگزاری ایلنا گفت طرح واردات کامیون دست دوم به ایران به منظور نوسازی ناوگان کامیونی «ابهام» دارد.
او افزود: «ساز و کار اجرای این طرح مشخص نشده و معلوم نیست متقاضیان در این طرح با چندین هزار یورو، چگونه باید کامیون مورد نظر خود را خریداری کنند.»
این مقام مسئول همچنین با اشاره به امکان واردات کامیون از چین گفت: «به شدت موافق حذف کشور چین از لیست کشورهای واردکننده هستیم. معتقدیم که ناوگان نو چینی به مراتب از ناوگان فرسوده، پرهزینهتر،خطرناکتر، پرمصرفتر و آلایندهتر هستند.»
سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای ایران در روزهای اخیر خبر از آزاد شدن واردات کامیونهای دست دوم داده که این موضوع موافقان و مخالفان زیادی پیدا کرده است.
از: ایران اینترنشنال