شناسایی ۱۰۳۳۹ بیمار کرونایی و ۴۵۳ فوتی در ایران در۲۴ ساعت

Tuesday, 10th November, 2020
اندازه قلم متن

وزارت بهداشت ایران روز سه‌شنبه اعلام کرد طی شبانه‌روز گذشته، ۴۵۳ نفر دیگر بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند و شمار رسمی قربانیان این ویروس در کشور به ۳۹ هزار و ۲۰۲ تن رسید.

به گزارش روز سه‌شنبه، ۲۰ آبان، در خبرگزاری ایرنا، سخنگوی وزارت بهداشت ایران همچنین گفت طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰ هزار و ۳۳۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا نیز شناسایی شد که ۳۰۸۸ تن از آنها در مراکز درمانی نقاط مختلف ایران بستری شدند.

بر اساس اظهارات سیما لاری، آمار رسمی مبتلایان به کرونا در ایران تا ظهر امروز، ۷۰۳ هزار و ۲۸۸ نفر است.

همچنین ۵۵۸۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در کشور در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

آمار روزانه کرونا در ایران در شرایطی به طور رسمی اعلام می‌شود که دست‌‌کم سه منبع مختلف که دارای مسئولیت‌های رسمی هستند، شمار واقعی قربانیان کرونا در کشور را بین دو تا چهار برابر آمار دولتی می‌دانند.

آمار جان‌باختگان کرونا در ایران در هفته‌های اخیر به شدت افزایش یافته و مقام‌های مسئول از خسته‌ شدن پرسنل آرامستان‌ها در کنار کادر درمان خبر می‌دهند.

آن طور که خانم لاری اعلام کرده، در حال حاضر، استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند.

استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.

از: رادیو فردا

*****

احتمال اعزام نیروی کمکی به بهشت زهرا در پی افزایش قربانیان کرونا

یک عضو شورای شهر تهران با توجه به افزایش حجم کار «بهشت زهرا» به دلیل بالا رفتن شمار قربانیان کرونا در ایران، از احتمال اعزام «نیروی کمکی» به این سازمان خبر داد.

زهرا صدراعظم نوری، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، روز سه‌شنبه، ۲۰ آبان در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا این موضوع را اعلام کرده است.

به گفته وی، با توجه به افزایش تعداد فوتی‌های ناشی از کووید ۱۹ «بهشت زهرا در این ایام خیلی درگیر است.»

خانم نوری به افزایش شمار متوفیان کرونا به ویژه در دو هفته اخیر اشاره کرده و و با توجه به «فشار مضاعف» بر پرسنل سازمان «بهشت زهرا» در تهران در ۹ ماه گذشته، از «فرسودگی و خستگی» آنها ابراز نگرانی کرد.

این عضو شورای شهر تهران در عین حال از ضرورت اعزام «نیروهای کمکی از جاهای مختلف برای کمک‌رسانی» به پرسنل این سازمان خبر داد.

در روزهای گذشته، رئیس سازمان بهشت زهرا نیز از «دوبل‌کاری» پرسنل این مجموعه به‌جای «دورکاری» در شرایط شیوع کرونا خبر داده بود.

سعید خال در عین حال از «دو برابر» شدن شمار متوفیان در کشور نسبت به سال گذشته خبر داده و گفته بود که در تاریخ «۵۰ ساله بهشت زهرا» چنین بحرانی «بی‌سابقه» است.

آن‌ طور که محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران، گفته در حال حاضر، همه قبرهای این آرامستان، سه طبقه شده‌اند.

از: رادیو فردا

 


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.