سه کشور اروپایی می‌گویند برای رسیدن به موفقیت در برجام، تضمینی وجود ندارد

پنجشنبه, 30ام اردیبهشت, 1400
اندازه قلم متن

عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد ایران در وین.

عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد ایران در وین

دیپلمات‌های سه‌کشور اروپایی حاضر در برجام، بریتانیا، آلمان و فرانسه در بیانیه‌ای درباره مذاکره در وین اعلام کردند٬ درمذاکره درباره برجام به پیشرفت‌های محسوسی وجود داشته است اما برای رسیدن به موفقیت، تضمینی وجود ندارد.

این سه‌کشور تاکید کرده‌اند٬ بسیار مهم است ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی برای تداوم نظارت آژانس بر فعالیت‌های ایران پیدا کنند.

در این بیانیه همچنین تاکید شده که در تلاش‌ها برای بازگرداندن برجام، دسترسی آژانس انرژی هسته‌ای بین‌المللی ضروری است، زیرا توافق بدون آن قابل اجرا نیست.

پیش از این انریکه مورا که همزمان رئیس نشست اعضای برجام است گفته‌بود «کاملا مطمئن» شده که توافق نهایی برای احیای برجام حاصل خواهد شد.

دور چهارم نشست برجام از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده و روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت پایان یافت. قرار است مذاکرات هفته آینده ادامه پیدا کند.

از: رادیو فردا


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.