مساحت این ملک ۱۶ هزار و ۲۴۳ مترمربع است و مالک اولیه آن بنیاد مستضعفان و جانبازان بوده و ملک مورد نظر در سال ۹۰ به شرکت اس سی تی بانک رزکیش (متعلق به بابک زنجانی) منتقل می شود. آن گونه که دنیامالی گزارش داده، ابتدا پروانه برای ۵ طبقه زیرزمین و ۳ طبقه تجاری صادر می شود اما در نهایت در تاریخ ۱۲ مرداد ۹۲ پروانه احداث ۱۰ طبقه زیرزمین، همکف و ۲۷ طبقه روی آن صادر شده است. اما چنین مجوز کم سابقه ای چگونه به این پروژه داده شده است؟
در حالی که امروز رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران، گزارشی از رسیدگی به پروژه جنجالی خیابان ایران زمین، متعلق به مجموعه بابک زنجانی ارائه داد، برخی منابع می گویند، ارائه مجوزهای خلاف معمول به مجموعه آقای زنجانی، در ازای اقدام او در ورود جرثقیل های غول پیکر برای ساخت پروژه بزرگراه صدر انجام شده است.
به گزارش خبرنگار «آینده»، در حالی که چند هفته قبل نشست زمین در خیابان ایران زمین، زندگی شماری از اهالی این منطقه را مختل کرد و به منازلشان آسیب رساند، امروز دنیامالی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه اتفاقات ایجاد شده در شهرک غرب و پروژه خیابان ایران زمین نگرانی های زیادی را برای ساکنین این منطقه ایجاد کرده است گفت: ساکنین این منطقه با سلام و صلوات زندگی خود را ادامه می دهند.
حادثه ریزش دیواره گودبرداری در شهرک غرب در تاریخ ۱۱ مهر ۹۲ رخ داد.
مساحت این ملک ۱۶ هزار و ۲۴۳ مترمربع است و مالک اولیه آن بنیاد مستضعفان و جانبازان بوده و در سال ۸۹ ملک مذکور را به شرکت سرمایه گذاری ایرانیان اطلس واگذار نموده و این شرکت ملک مورد نظر را در سال ۹۰ به شرکت اس سی تی بانک رزکیش(متعلق به بابک زنجانی) منتقل می کند.
آن گونه که دنیامالی گزارش داده، ابتدا پروانه برای ۵ طبقه زیرزمین و ۳ طبقه تجاری صادر می شود اما در نهایت در تاریخ ۱۲ مرداد ۹۲ پروانه احداث ۱۰ طبقه زیرزمین، همکف و ۲۷ طبقه روی آن صادر شده است.
اما چنین مجوز کم سابقه ای چگونه به این پروژه داده شده است؟
برخی معتقدند بابک زنجانی در انتقال جرثقیل های غول پیکر برای ساخت بزرگراه صدر برای شهرداری تهران همکاری کرده است.
ظاهرا نبود این جرثقیل ها در ابتدای پروژه، تا حدود زیادی پیشرفت پروژه صدر را عقب انداخت، اما در نهایت آبان ماه سال گذشته، خبر رسید که دستگاه جرثقیل دروازه ای (گنتری کرین) از رمپ غربی این بزرگراه به سمت پل طبقاتی صدر در حال حرکت است.
پیش از آن، معاون فنی و عمرانی شهردار تهران از ورود آخرین محموله قطعات جرثقیل های غول پیکر، برای نصب قطعات بتنی در کارگاه بزرگراه صدر خبر داده بود. به گفته وی این محموله ۶۰کانتینر بود که از گمرک ترخیص شد. تعداد این جرثقیل ها چهار دستگاه بوده که دو دستگاه در شرق و دو دستگاه در غرب نصب می شود.
آن زمان مسئولان فنی شهرداری گفته بودند با آغاز به کار جرثقیل های دروازه ای (گنتری کرین)، روزانه بیش از ۳۰متر از بزرگراه طبقاتی ساخته خواهد شد و چهار دستگاه مستقر در این پروژه امکان ساخت ماهانه یک کیلومتر از بزرگراه را خواهند داشت و با آغاز به کار این دستگاه قطعا رکوردهای قبلی افزایش خواهد یافت.
با این وجود هنوز پروژه بزرگراه صدر به بهره برداری کامل نرسیده، هرچند مسوولان شهرداری تهران از افتتاح آن در آینده نزدیک خبر می دهند.