«من حقوقدانم»؛ این برگ برندهای بود که دکترحسن روحانی در مناظره نفسگیر انتخابات ریاستجمهوری رو کرد و سربلند نتیجه جلسه مناظره را روز تاریخی ۲۴ خردادماه به دست آورد. بعد از ردصلاحیت آیتالله هاشمیرفسنجانی، رییس مجمعتشخیصمصلحت در کنار سیدمحمد خاتمی از روحانی حمایت کرده و مردم را به حضور در پای صندوقهای رای دعوت کردند. با این تلاشها و اتفاقات، شد آنچه که باید میشد و برای دومینبار یکی از فرزندان حقوقخوانده این مرزوبوم به عالیترین مقام اجرایی یعنی ریاستجمهوری رسید. نخستین حقوقدانی که به ریاست قوهمجریه رسید، مرحوم دکترمحمد مصدق بود؛ شخصیتی که با تکیه بر وجهه حقوقی خود لایحه استقلال کانونوکلا را مطرح و به تصویب رساند و روز هفتم اسفندماه لایحه قانون استقلال کانونوکلا به تصویب رسید و در جلسه ۲۵ اسفند سال ۱۳۳۱ بنا به پیشنهاد دکترمحمد شاهکار، این روز بهعنوان روز وکیل، جشن گرفته میشود. اسفندماه سال ۳۲ که اولین جشن استقلال توسط وکلای دادگستری برگزار شد بعد از کودتای ۲۸مرداد سال ۳۲ بود و دیگر مرحوم دکترمحمد مصدق در جایگاه نخستوزیری نبود تا در اولین جشن استقلال کانونوکلا شرکت کند
به یقین اگر دکترمحمد مصدق در روز هفتم اسفندماه سال ۳۲ کماکان نخستوزیر بود حتما در جشن استقلال شرکت میکرد. حال که دکترحسن روحانی، دومین حقوقدانی که خود به صفت حقوقدانی میبالد و افتخار میکند به ریاستجمهوری رسیده است، حضور ایشان در جشن استقلال کانونوکلا، حضور در خانه خود است. نگارنده نه خود و نه از طرف هیاتمدیره درخواست نمیکنم تا دکترحسن روحانی در جشن استقلال شرکت کند بلکه بر این باورم و توقع دارم که سالن وزارت کشور در روز ششم اسفند که بهجای روز هفتم جشن گرفته میشود، آقای دکترروحانی را در جمع وکلا ببینند و ساعتی هم که شده با همکلاسیهای دیروز و همکاران وکالتی امروز، گپوگفتی داشته باشند.
این مطلب صرفا از باب یادآوری «رییسجمهور حقوقدان» نوشته میشود که باتوجه به فشردگی برنامههای کاری خود احتمالا فراموش کرده باشند که روز هفتم اسفند در دفتر ملاقاتهای روزانه خود، ساعتی را به حضور در جمع همکاران خود اختصاص دهند. دکتر روحانی بحق از جامعه حقوقی درخواست همراهی کرده است. وقتی منشور حقوقشهروندی نوشته میشد از جامعه حقوقی استمداد طلبید، وقتی متن نهایی آن منتشر شد باز هم از جامعه حقوقی درخواست کرد که پیرامون منشور تهیهشده اظهارنظر کنند و در آخرین نشست خود در جمع استادان دانشگاهها هم باز سراغ جامعه حقوقی آمدند و درخواست کردند که درخصوص توافق ژنو اظهارنظر کنند؛ درخواستی که در هر دو مورد با استقبال جامعه حقوقی روبهرو شد و حقوقدانان بهوسع خود در هر دو مورد اظهارنظر کردند. حال جامعه وکلای دادگستری امیدوار است در نخستین جشن سالانه خود که مصادف است با اولین سال ریاستجمهوری حسن روحانی ایشان را در جمع خود ببینند. اهمیت جشن امسال را به غیر از حضور یکی از اعضای کانون در عالیترین مقام اجرایی کشور در پیشروبودن انتخابات جدید هیاتمدیره کانونوکلا هم میدانم.
نگارنده بنا ندارم از رییسجمهور حقوقدان و وکیل دادگستری دعوت کنم که در جشن استقلال کانونوکلا شرکت کند بلکه توقع دارم با خبررسانی زودهنگام که رییسجمهور محترم ساعتی را به همکاران وکالتی خود اختصاص خواهند داد و در جمع آنان حضور خواهند داشت باعث گرمی انتخابات پیشروی کانونوکلا و حضور حداکثری همکاران در انتخابات شوند. جناب دکترحسن روحانی، وکیل محترم دادگستری و رییسجمهور ایران ساعت ۶ بعدازظهر روز سهشنبه ششم اسفندماه در تالار وزارت کشور چشمانتظار حضور شما و هیاتهمراهتان هستیم تا چند کلمهای راجع به لایحه جامع وکالت از زبان شما بشنویم.
از: شرق