افزایش ۵۰ درصدی نرخ خدمات آرایشگاههای مردانه تهران

سه شنبه, 19ام فروردین, 1393
اندازه قلم متن

arayeshgah-mardaneh

رییس اتحادیه صنف آرایشگران مردانه تهران با اعلام نرخ‌های جدید خدمات سلمانی‌های مردانه‌ که پنجاه درصد نسبت به نرخ قبلی افزایش یافته است، گفت: تا پایان سال ۹۳ قیمت این خدمات تغییر نمی‌کند :

مصطفی گواهی رییس اتحادیه صنف آرایشگران مردانه تهران گفت: اتحادیه آرایشگران مردانه نرخ اصلاح درجه یک موی مردانه را برای شب عید و سال ۹۳، ۱۲۰۰۰ تومان،اصلاح درجه۲، ۱۰۰۰۰ تومان و اصلاح درجه ۳، ۸۰۰۰ تومان تعیین کرده است.

وی افزود: همچنین بر اساس نرخ‌گذاری های جدید اتحادیه، اصلاح صورت با ماشین ۵۰۰۰ تومان، اصلاح موی کودکان و دانش‌آموزان ۸۰۰۰ تومان و اصلاح مو با ماشین ۶۰۰۰ تومان تعیین شده است.

رییس اتحادیه آرایشگران مردانه تهران همچنین به قیمت‌های ارائه خدمات به داماد نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس تصمیم اتحادیه تعیین نرخ خدمات به داماد بر اساس توافق آرایشگر با داماد می‌باشد و در این زمینه اتحادیه هیچ نرخی را مشخص نمی‌کند.

وی ادامه داد: خدمات مربوط به داماد شامل لایه‌برداری و ویتامینه پوست، ماسک صورت و اصلاح ویژه داماد است که نرخی برای آن از سوی اتحادیه تعیین نشده است.

گواهی همچنین به ارائه مدل‌های موی ایرانی در سال ۹۳ اشاره کرد و گفت: سال آینده اتحادیه آرایشگران مردانه تهران مدل‌های موی مردانه که درخور فرهنگ ایرانی و شخصیت افراد جامعه باشد را ارائه خواهد کرد.

به گفته رییس اتحادیه آرایشگران مردانه نرخ فعلی با افزایش ۵۰ درصدی نسبت به نرخ قبلی در حال اجرا است .


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.