هک کانال تلگرامی دو روزنامه‌نگار اسرائیلی و انتشار تصاویر هیتلر و خامنه‌ای در آن

شنبه, 12ام آبان, 1403
اندازه قلم متن

 

رسانه‌های اسرائیلی روز شنبه ۱۲ آبان گزارش دادند که گروه هکری «ارتش سایبری ایران» کانال تلگرام دو روزنامه‌نگار اسرائیلی را هک کرده است.

به گزارش کانال ۱۲ اسرائیل، یارون آوراهام، خبرنگار این تلویزیون، و یانیز کوزین، از رادیو ارتش اسرائیل، طی شبانه‌روز گذشته به کانال تلگرام خود دسترسی ندارند و عکس پروفایل آنها به قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تغییر یافته است.

هکرهای «ارتش سایبری ایران» طی شبانه‌روز گذشته اقدام به انتشار تهدیدهایی درباره راکت‌پرانی و تصاویری از آدولف هیتلر و علی خامنه‌ای در این کانال تلگرام دارای ۳۸ هزار دنبال‌کننده کرده‌اند.

یارون آوراهام در گفتگو با کانال ۱۲ نسبت به هک‌شدن کانال تلگرامی خود ابراز ناخشنودی کرد و گفت هکرهای موسوم به «ارتش سایبری ایران» مدعی شده‌اند که این اقدام آنها نشان‌دهنده «ضعف» اسرائیل است.

این روزنامه‌نگار اسرائیل افزود: تلاش‌هایی برای بازیابی کانال تلگرامی او در حال انجام است.

فعالیت‌های سایبری مجرمانه منتسب به جمهوری اسلامی علیه اسرائیل، ایالات متحده، و دیگر کشورهای غربی مسبوق به سابقه است.

در توصیه‌نامه‌ مشترکی که سه نهاد امنیتی آمریکا شامل سازمان امنیت ملی (اِن اِس اِی)، اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اِف بی آی)، سازمان امنیت سایبری و زیرساخت‌ها، به همراه چند نهاد امنیتی کانادا و استرالیا روز ۲۵ مهر منتشر کردند، درباره خطر عوامل سایبری حکومت ایران علیه چندین زیرساخت حیاتی هشدار داده شده است.

این نهادهای امنیتی اعلام کردند که مهاجمان سایبری جمهوری اسلامی با فعالیت‌های مغرضانه، چندین بخش زیرساختی حیاتی – از جمله بهداشت، مراکز دولتی، فناوری اطلاعات، مهندسی، و انرژی – را نشانه رفته و در معرض آسیب قرار داده‌اند.

این نهادها امنیتی تاکید کردند مهاجمان با استفاده از شیوه‌هایی همچون حمله «بروت فُرس» برای رمزگشایی داده‌های حساس و حمله «اسپری کردن رمز عبور» تلاش کرده‌اند گذرواژه‌های رایج کاربران را حدس بزنند.

به گفته نهادهای امنیتی سه کشور آمریکا، کانادا و استرالیا، گام بعدی مهاجمان سایبری حکومت ایران، فروش اطلاعات مسروقه به تبهکاران سایبری به منظور انجام خرابکاری‌های مضاعف است.

در توصیه‌نامه صادرشده به وسیله نهادهای امنیتی، راهکارهایی برای مقابله با تاکتیک‌های مهاجمان سایبری از جمله نظارت مستمر و افزایش دقت امنیتی شبکه‌ها، آموزش کاربران درباره تهدیدات سایبری و استفاده از گذرواژه‌های قوی پیشنهاد شده است.

در این توصیه‌نامه به مدافعان امنیت شبکه هشدار داده شده است که اقدامات زیان‌بار مهاجمان سایبری حکومت ایران می‌تواند منجر به ایراد صدمات دائمی به سامانه‌های حساس شود.

پیشتر شرکت مایکروسافت روز ۲۴ مهر گزارشی را در مورد تهدیدهای دیجیتال منتشر کرد.

در این گزارش آمده است حکومت‌های ایران، روسیه، چین به طور فزاینده‌ای به شبکه‌های تبهکار برای هدایت عملیات جاسوسی سایبری و هک علیه ایالات متحده و دیگر کشورها اتکا می‌کنند.

به عنوان نمونه، تحلیلگران مایکروسافت متوجه شدند که یک گروه هکر تبهکار که پیوندهایی با ایران دارد، با نفوذ به یک سایت دوستیابی اسرائیلی سعی کرده است اطلاعات شخصی هک شده را بفروشد یا از طریق آن باج‌خواهی کند.

مایکروسافت به این نتیجه رسیده است که هکرها دو هدف داشته‌اند: شرمسار کردن اسرائیلی‌ها و کسب درآمد.

شبکه‌های مرتبط با روسیه، چین و ایران همچنین با استفاده از وبسایت‌ها و حساب‌های کاربری جعلی در شبکه های اجتماعی برای پخش‌کردن اطلاعات گمراه‌کننده درباره انتخابات ۱۴۰۳ رای‌دهندگان آمریکایی را هدف قرار داده‌اند.

مقامات فدرال آمریکا همچنین حکومت ایران را به حمایت مخفیانه از اعتراضات در آمریکا علیه جنگ در غزه متهم می‌کنند.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.