انتقاد از سکوت مجری ان‌بی‌سی در برابر «دروغ‌های آشکار» پزشکیان

سه شنبه, 2ام بهمن, 1403
اندازه قلم متن

رئیس‌جمهوری ایران در مصاحبه با ان‌بی‌سی تلاش جمهوری اسلامی برای ترور ترامپ را انکار کرد

مصاحبه مسعود پزشکیان با لستر هولت از شبکه ان‌بی‌سی‌ــ president.ir

کارشناسان مسائل خاورمیانه لستر هولت، خبرنگار شبکه ان‌بی‌سی، را آماج انتقاد قرار داده‌اند که او در مصاحبه‌ با مسعود پزشکیان، به «دروغ‌های آشکار» رئیس‌جمهوری ایران واکنش نشان نداد و او را به چالش نکشید. پزشکیان در این مصاحبه مدعی شد جمهوری اسلامی هرگز تلاش نکرده است دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، را ترور کند.

به گزارش فاکس نیوز، جیسون برودسکی، مدیر سیاست‌گذاری سازمان «اتحاد علیه ایران هسته‌ای»، گفت: «رسانه‌های آمریکایی مدت‌ها است که با رهبران جمهوری اسلامی رفتار بیش‌از‌اندازه محترمانه و انعطاف‌پذیر داشته‌‌اند.»

وزارت دادگستری آمریکا در ماه نوامبر اعلام کرد که فرهاد شاکری، تبعه ایرانی ۵۱ ساله، از جانب سپاه پاسداران مامور شده بود «طرحی برای قتل دونالد جی. ترامپ، رئیس‌جمهوری منتخب، ارائه دهد».

پزشکیان هرگونه دخالت جمهوری اسلامی در طرح ترور را انکار کرد و مدعی شد این عملیات فریبکارانه اسرائیل با هدف ترویج «ایران‌هراسی» بوده است.

پزشکیان به مجری برنامه «اخبار شب» شبکه ان‌بی‌سی گفت: «این یکی دیگر از آن نقشه‌هایی است که اسرائیل و کشورهای دیگر طراحی کرده‌اند تا ایران‌هراسی را اشاعه دهند… ایران هرگز تلاشی نکرده است و برنامه‌‌ای هم برای ترور کسی ندارد. حداقل تا جایی که من اطلاع دارم.»

برودسکی از هولت به‌شدت انتقاد کرد که «تریبونی تقریبا بدون چالش» در اختیار پزشکیان قرار داد تا رئیس‌جمهوری رژیم ایران «معرکه بگیرد» و واکنشی از جانب مجری خبر ان‌بی‌سی دیده نشود.

برودسکی به فاکس نیوز گفت: «جمهوری اسلامی دوست دارد از رسانه‌ها بهره‌برداری کند تا واقعیت ایران را به‌شکلی بسیار تحریف‌شده برای آمریکایی‌ها ترسیم کند.»

امیلی شریدر، فعال حقوق بشر و روزنامه‌نگار اسرائیلی، انکار پزشکیان را «دروغ وقیحانه» خواند و به انیمیشنی اشاره کرد که در سال ۲۰۲۲ در وب‌سایت آیت‌الله خامنه‌ای منتشر شد. این انیمیشن یک پهپاد ایرانی را نشان می‌داد که دونالد ترامپ را در زمین گلف هدف قرار می‌داد.

در این ویدیو آمده بود: «قاتل سلیمانی و کسانی که دستور ترور او را صادر کردند باید تقاص پس بدهند.»

برودسکی گفت: «اگر من بودم، آن ویدیو را به او نشان می‌دادم. او را به چالش می‌کشیدم. در مورد این ویدیو چه می‌گویید؟ اجازه بدهید این ویدیو را پخش کنم. چه می‌گویید؟ چه پاسخی دارید؟»

شریدر، که خود روزنامه‌نگار است، گفت هولت این فرصت را از دست داد که «صدای» ۸۰ میلیون نفری باشد که تحت ستم رژیم مذهبی اسلامی قرار دارند.

او گفت: «واقعا ناامیدکننده است ببینیم روزنامه‌نگار برجسته آمریکایی تحقیق لازم را نمی‌کند، کارش را درست انجام نمی‌دهد و بدون آمادگی ظاهر می‌شود.»

ایندیپندنت 


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.