ایران وایر
«سارا عباسی» همسر «منوچهر بختیاری» با انتشار برگه قضایی رای دادگاه تجدیدنظر در صفحه اینستاگرام خود، خبر از محکومیت ۱۳ ماه و ۱۵ روز حبس پدر «پویا بختیاری» داد. پویا جوانی بود که در اعتراضات آبان ۹۸ توسط نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی کشته شد. مادر پویا، «ناهید شیرپیشه» نیز در پی دادخواهی قتل پسرش، مدتی زندانی بود.
بر اساس رای شعبه یک دادگاه تجدیدنظر استان «قزوین» که جلسه آن در تاریخ ۱ دی ۱۴۰۳ برگزار شد، با ادغام محکومیتهای منوچهر بختیاری به استناد ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، این زندانی سیاسی به ۱۳ ماه و ۱۵ روز زندان، یعنی اشد مجازات با اتهام «نشر اکاذیب از طریق سامانه رایانهای» محکوم شد.
بنا بر نوشته سارا عباسی، این اتهام بابت اظهارات منوچهر بختیاری مبنی بر قصد جمهوری اسلامی به کشتن او از طریق بیماریاش برمیگردد.
منوچهر بختیاری در پرونده قضایی دیگر با اتهام «توهین به رهبری» حکم شش ماه حبس گرفته بود.
منوچهر بختیاری در تاریخ ۵ آذر ۱۴۰۳ برای درمان و عمل جراحی از زندان مرخصی داشت اما روز سهشنبه ۲۰ آذر پس از ترخیص از بیمارستان، او را به زندان برگرداندند. این زندانی سیاسی در اعتراض به عدم اعطای مرخصی درمانی، از ۷ آبان تا ۲۴ آبان۱۴۰۳ اعتصاب غذا کرده بود.
سارا عباسی در صفحه اینستاگرام خود با انتشار رای جدید دادگاه تجدیدنظر یادآور شده است: «زمانیکه همسرم را تازه از بیمارستان ترخیص کردند و به سلول بازگرداندند، هر روز ایشان را امیدوار [میکردند] که مرخصی تو درست شده و کافیست سند بگذارید و باز هم همان حرفهای همیشگی… .»
همسر منوچهر بختیار در ادامه به آزار و رنج خانوادههای زندانیان اشاره کرده و خطاب به قوه قضاییه نوشته است: «خطابم به قوه قضائیه [است]، یکباره حبس ابد دهید نه ما را بیش از این آزار دهید نه بیش از این همسر دادخواه و دربندم را امیدوار به آزادی…. ظلمی که در این سالها بعد از به قتل رساندن پویا بر همسرم، من و فرزندم روا داشتند، آنقدر زیاد است که تاریخ فراموش نخواهد کرد…. زورتان فقط به بیگناهان رسیده است، زندگیمان را سالهاست نابود کردهاید. پدری را به جرم دادخواهی خون فرزندش به زندان انداختهاید آن هم با وجود بیماری و هر روز برایش پروندهسازی میکنید تا نکند آزاد شود…. این عدالت شماست… .»