هزار کارگر پروفیل ساوه ۴ ماه حقوق نگرفته‌اند

دوشنبه, 17ام شهریور, 1393
اندازه قلم متن

kargaran-profil.saveh

نماینده کارگران دلیل اعتراضات مکرر کارگران پروفیل ساوه را بی‌توجهی کارفرما به پرداخت معوقات حقوقی کارگران دانست و گفت: در حال حاضر کارگران این واحد حقوق ماههای اردیبهشت، خرداد، تیر و مرداد سال جاری را از کارفرما طلب دارند.

۱۰۰۰ نفر از کارگران کارخانه «نورد پروفیل ساوه» ۴ ماه حقوق دریافت نکرده‌اند.

نماینده کارگران به ایلنا گفت: معوقات حقوقی کارگران ۸ ماه بود که بعد از تجمع نخست کارگران در سوم خرداد ماه سال جاری سه ماه از معوقات حقوقی به همراه عیدی و پاداش سال ۹۲ به حساب‌شان واریز شد.

او در ادامه با بیان اینکه همراه با این تجمع (سوم خرداد ماه)، حدود یک هفته کارگران کارخانه در اعتصاب بودند افزود: دومین تجمع صنفی کارگران پروفیل ساوه دوشنبه هفته گذشته (۱۰ شهریور ماه) رخ داد که در آن حدود ۱۵۰ کارگر در اعتراض به ۵ ماه حقوق معوقه در مقابل ساختمان اداری کارخانه حاضر شدند.

به گفته وی، در این دوره از اعتراضات صنفی، کارگران دوازدهم شهریور پس از دو روز اعتصاب توانستند یک ماه دیگر از معوقات حقوقی خود را که مربوط می‌شود به فروردین ماه سال جاری، دریافت کنند.

نماینده کارگران دلیل اعتراضات مکرر کارگران پروفیل ساوه را بی‌توجهی کارفرما به پرداخت معوقات حقوقی کارگران دانست و گفت: در حال حاضر کارگران این واحد حقوق ماهای اردیبهشت، خرداد، تیر و مرداد سال جاری را از کارفرما طلب دارند.

او با بیان اینکه بعد از تجمع خرداد ماه سال جاری کارفرما در حضور فرمانداری اراک متعهد به پرداخت حقوق کارگران شد افزود: بر اساس صورت جلسه تنظیم شده کارفرما باید در بیستم هر ماه یک ماه از معوقات حقوقی کارگران را واریز کند.

این کارگر همچنین در خصوص معوقات بیمه‌ای کارگران پروفیل ساوه اضافه کرد: کارفرما، از تیر ماه سال جاری حق بیمه کارگران را به تامین اجتماعی واریز نکرده است.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود به وضعیت ۱۵۰ کارگری که مشمول قانون بازنشستگی با مشاغل سخت وزیان آور هستند اشاره کرد و گفت: به دلیل آنکه کارفرما سهم ۴ درصدی بیمه این کارگران را به تامین اجتماعی واریز نمی‌کند این کارگران برای بازنشستگی دچار مشکل شده‌اند.

به گفته وی، شائبه‌ای در بین کارگران این کارخانه ایجاد شده که کارفرما قصد دارد در صورت ادامه تجمعات کارگری ۴۰۰ نفر از کارگران قراردادی کارخانه را اخراج کند و با این کار تعداد شیفت‌های کاری به یک شیفت کاهش دهد.

در این رابطه تلاش خبرنگار ایلنا برای گفت‌وگو با کارفرمایان کارخانه پروفیل ساوه بی‌نتیجه بود اما پیش از این در دور نخست اعتراض کارگران در تاریخ سوم خرداد ماه سال جاری آقای «نصرت‌پور» معاونت اداری مالی کارخانه مشکلات صنفی کارگران پروفیل را موضوعی داخلی دانسته و گفته بود این موضوعات ارتباطی به رسانه‌ها ندارد.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.