در قرن بیست و یکم و در زمانی که پیشرفت های علمی جهانیان هر روز سریعتر جلو میرود و غالب کشورها دائما شرائط رفاه و آسایش مردم خویش را بهبود می بخشند، منطه خاورمیانه در آتش جنگ های بنیادگرایانه میسوزد. اخباری که این روزها از این منطقه می رسد وحشتناک است. جنایتکاران داعش تحت عنوان “حکومت اسلامی” با بریدن سر، قتل عام، تجاوز جنسی، اسیر گرفتن دختران و زنان و بفروش گذاشتن آنها وحشت را بر خاورمیانه حاکم نموده اند. داعش در حال حاضر قسمت هائی از عراق و سوریه را به تصرف در آورده و باقی سرزمینهای این دو کشور را نیز در معرض تهدید قرار داده است. داعشی ها در عراق چندین هزار زن و دختر ایزدی کرد را به اسارت گرفتند، آنها را به فروش گذاشتند و یا به کنیزی در خانه ها واداشتند. در هفته های اخیر هم شهر کوبانی هدف حملات شدید ایشان قرار گرفته است. به سبب مقاومت دلیرانه مردم کوبانی، این روزها این شهر مظهر مقاومت کردها و مردم منطقه در برابر قوای وحشی داعش شده و مردم آزاده جهان به پشتیبانی از ایشان پرداخته اند.
در دوران کنونی طیف های سیاسی منطقه خاورمیانه را میتوان به دو بخش تقسیم نمود. اول گروههای مخربی که در پی منافع گروهی، مذهبی، فرقه ای، ناسیونالیستی و یا حفظ دیکتاتوری خود می باشند و دوم گروههائی که خواهان صلح و آرامش، رفاه، آزادی و رعایت حقوق مردم اند. جمهوری اسلامی یکی از نیروهای مخرب منطقه می باشد که در طول حیات خویش تحت عنوان دفاع از مذهب به سایر نیروهای مخرب منطقه جان تازه بخشیده و باعث شده است که مردم ایران و منطقه علیرغم برخورداری از ذخائر و ثروت های عظیم طبیعی، نه تنها پیشرفتی نداشته باشند، بلکه پس رفته و گرفتار جنگ، فقر و فقدان آزادی بیش از پیش گردند. پشتیبانی جمهوری اسلامی از حکومت بشار اسد در سوریه که به کشتار صدها هزار نفر و آوارگی میلیونها تن از مردم این کشور انجامیده و همچنین حمایت آن از دولت تبعیض گرای نوری الملکی در عراق، تا زمانی که بر سر کار بود، به بی اعتباری و ضعف کامل حکومت عراق منجر گردیده و زمینه ساز رشد بنیادگرائی و تشدید اختلافات مذهبی در این سرزمینها شده است.
نیروهای مخرب در منطقه، جمهوری اسلامی، اسرائیل، حماس و دیکتاتوریها، همگی تشنج و جنگ را لازمه حفظ سُلطه خود می بینند و به محض اینکه شرائط در بخشی از منطقه رو به عادی شدن میگذارد، اینها با تشدید اختلافات و تنش ها، مانع ادامه این روند میشوند. صفت مشترک بنیادگرایان مذهبی، ضدیت ایشان با آزادی، دموکراسی، انساندوستی و رعایت حقوق بشر است.
نقطه مقابل نیروهای مخرب، آزادیخواهان منطقه اند که خواهان خاورمیانه ای هستند که در آن حقوق انسانها رعایت و تضمین شود، رفاه، آزادی، دموکراسی و جدائی دین از حکومت حاکم باشد. آنها توجه دارند که در جهان گلوبالیزه امروز آینده مردم خاورمیانه بیش از همیشه به هم پیوند خورده و این آینده به صلح، احترام به تمامیت ارضی، رعایت حقوق یکدیگر، همبستگی، روابط حسنه سیاسی، تفاهم و همکاری کشورها و مردم منطقه بستگی دارد. منطقه زمانی امن و آرام میشود که حقوق و آزادی های مردم تحقق یابد و دولت های آن با رای آزاد و دمکراتیک مردمشان انتخاب شوند. راه رسیدن به این هدف از مبارزه همه جانبه برای پایان دادن به بنیادگرائی و دیکتاتوری های منطقه میگذرد.
آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان بمناسبت ۲۵ امین سال فروریختن دیوار برلین در توضیح اینکه چرا آلمان شرقی یک نظام حکومتی ناحق بوده است، ابراز داشت: “وقتی نظامی بر این اساس بنا شده باشد که ابتدائی ترین حقوق و آزادیهای انسان را پایمال کند، چگونه میتواند چیز دیگری باشد؟ فروریختن دیوار برلین به ما نشان داد که هیچ چیز ماندنی نیست و رویاها میتوانند به حقیقت بپیوندند هرقدر هم که موانع بلند باشند. ما میخواهیم همتایانمان در جهان را در این تجربه خویش شریک نمائیم”.
سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور بار دیگر تاکید میکند که صلح، امنیت، رفاه و تعالی مردم منطقه تنها بر پایه رعایت و تضمین حقوق انسانی و شهروندی و همچنین آزادی و دموکراسی میسر میگردد و ما اطمینان داریم که مردم منطقه خواهند توانست این امید و آرزو را تحقق بخشند. ما با صدای بلند نسبت به وحشیگری کلیه نیروهای مخرب منطقه اعتراض کرده و مردم آزاده جهان را به شرکت در مبارزه جهانی برای پایان دادن به اینگونه وحشیگری ها، از جمله حرکت بنیادگرایان مذهبی داعش و رفتار وحشیانه ایشان دعوت مینمائیم.
سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور
22 آبان ۱۳۹۳ برابر ۱۳ نوامبر ۲۰۱۴
info@iranazad.info
http://www.iranazad.info