اعدام، بازداشت و توقیف اموال؛ جمهوری اسلامی چگونه زیر سایه جنگ سرکوب‌ها را تشدید کرده است؟

شنبه, 15ام فروردین, 1405
اندازه قلم متن

 

یورو نیوز

حکومت ایران همزمان با تداوم جنگ با آمریکا و اسرائیل در حال بازداشت اعضای خانواده و تهدید به مصادره اموال چهره‌های مخالف ایرانی خارج از کشور است.

این در حالی است که به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس نقش فعالان خارج از کشور در پیگیری اخبار و گزارش‌ها از رویدادهای داخلی از جمله سرکوب مخالفان پررنگ است. پوشش سرکوب‌ها در ایران به‌ دلیل قطع اینترنت پیچیده‌تر شده است.

جنگ با ایالات متحده و اسرائیل باعث شده است تا مقام‌های جمهوری اسلامی از زبان تهدید علیه هر کسی که با رسانه‌های خارجی یا فعالان خارج از کشور صحبت کند و در تماس باشد، استفاده کنند. اکنون به نظر می‌رسد فشارهای داخلی روزافزون برای ایجاد فضای ارعاب در میان کنشگران خارج از کشور به کار گرفته می‌شوند.

از سوی دیگر قوه قضائیه همزمان با بمباران شهرهای کشور دست به اجرای احکام اعدام شماری از زندانیان سیاسی زده است.

«مادرم را بردند تا من را ساکت کنند»

حسین رزاق، زندانی سیاسی پیشین که سال گذشته به اروپا گریخت، به آسوشیتدپرس گفت ماموران اطلاعاتی در تهران در روز ۱۵ مارس برادرش را بازداشت کردند. او گفت: «برادر من اصلا سیاسی نیست و هیچ فعالیت سیاسی انجام نمی‌دهد. این کار فقط برای تحت فشار قرار دادن من است.»

به گفته حسین رزاق، برادرش علی از خانه‌اش در تهران ربوده شد و همان شب توانست «برای چند ثانیه» از یک بازداشتگاه وابسته به وزارت اطلاعات با همسرش تماس بگیرد. از آن زمان، خانواده و وکیلش نتوانسته‌اند با او تماس بگیرند. با این حال، وزارت اطلاعات به آنان گفته در حال بررسی ارتباط او با برادرش است.

ادامه در یورو نیوز


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.