وال‌استریت‌ژورنال: سپاه مانع بزرگ بازگشت شرکت‌های خارجی به بازار ایران است

پنجشنبه, 1ام مرداد, 1394
اندازه قلم متن

sepah

روزنامه وال استریت ژورنال در مقاله‌ای با عنوان «پاسداران ایران مسیر ورود شرکت های غربی را تیره کرده‌اند» نوشت که شرکت‌های غربی مشتاق به استفاده از فضای پس از توافق هسته‌ای با ایران، با طیف گسترده‌ای از چالش‌ها روبرو هستند که یکی از بزرگترین آنها سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران است.

در این مقاله آمده است که سپاه پاسداران در طول سال ها که ایران تحت تحریم و انزوای اقتصادی قرار داشت خود را به یکی از قویترین نیروهای اقتصادی کشور تبدیل کرد و اکنون دارای شبکه غیرشفافی از شرکت‌هایی است که در ساختمان‌سازی، تولید صنعتی، بانکداری و حمل و نقل دست دارد.

به نوشته وال استریت ژورنال، اگر ایران توافقنامه‌ای را که با شش کشور بزرگ جهان به امضا رسانده به اجرا گذارد، بسیاری از تحریم‌ها تا اوایل سال میلادی آینده برداشته خواهد شد.

آنگاه شرکت‌های غربی مجبور خواهند بود دست به عصا راه بروند و عمده فروش‌ها، توزیع کنندگان و مشتریان خود را به دلیل پیوندهایشان با سپاه از صافی بگذرانند، زیرا ایالات متحده سپاه را به دست داشتن در اعمال تروریستی در بیرون مرزها و نقض حقوق بشر متهم می‌کند.
از: صدای آمریکا


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.