تجمع کارگران قطار شهری اهواز مقابل ساختمان شرکت کیسون دربیست وپنجمین روزاعتصاب!
تهدید به اخراج کارگران معترض!
امروز۴آبان ماه، کارگران قطار شهری اهوازدربیست وپنجمین روز اعتصاب دست به تجمع مقابل ساختمان شرکت پیمانکاری کیسون زدند.
کارگر قطار شهری اهواز: عامل تشدید اعتراضات کارگران قطار شهری بیتوجهای پیمانکار به پرداخت مطالبات ۸ماهه کارگران است. آنان به جای چاره اندیشی منطقی برای خاتمه اعتصاب، سکوت اختیار کرده وکارگران را بلاتکلیف ویا تهدید به اخراج می کنند.
بنابه گزارش۴آبان ایلنا، اعتراض کارگران قطار شهری اهواز از روز ۱۰ مهر ماه در ادامه بی توجه ای های کارفرما در پرداخت معوقات مزدی آنان آغازشده است.
بنابهمین گزارش،کارگران معترض که در بخشهای ترانسفور، تعمیرات، عملیات خاکی و اجرا و… کار میکنند خواستار دریافت ۸ماه حقوق معوقه هستند که کارفرمای شرکت کیسون با همراهی مدیر عامل قطار شهری اهواز وعده پرداخت آن را به کارگران تا پایان هفته گذشته داده بودند که هنوز تا این لحظه عملی نشده است.
بنابه گفته کارگران،طبق وعده مسئولان قطار شهری واداره کار اهواز قرار بود حداکثر تا روز پنجشنبه هفته گذشته با تایید لیست واقعی کارگران از سوی شهرداری مرکزی اهواز بخشی از مطالبات آنان از محل طلب پیمانکار به حساب کارگران واریز شود اما در تجمع امروز به ما گفتند هنوز چکی که قرار بود برای پرداخت بخشی از مطالبات کارگران هزینه شود تامین اعتبار نشده است.
یکی از کارگران معترض با اشاره به وعده و وعیدهای تحقق نیافته مسئولان، از انتقال مشکلات به مراجع بالاتر خبر داد و گفت: عامل تشدید اعتراضات کارگران قطار شهری بیتوجهای پیمانکار به پرداخت مطالبات ۸ماهه کارگران است. آنان به جای چاره اندیشی منطقی برای خاتمه اعتصاب، سکوت اختیار کرده وکارگران را بلاتکلیف ویا تهدید به اخراج می کنند.
او بابیان اینکه ما برای پروژه قطار شهری اهواز زحمات بسیاری کشیدیم و از ماهها قبل مبلغ زیادی طلبکاریم به وعده مسئولان قطار شهری اهواز طی چند روز گذشته اشاره کرد و در ادامه افزود: از چند روز قبل ما هر چه حسابمان را کنترل میکنیم پولی به حسابمان واریز نشده است.
وی در بخش دیگری از مشکلاتشان گفت: پیمانکار قبل از این هر ماه مبالغی را به عنوان مساعده به حساب کارگران پرداخت می کرد اما از یک الی دو ماه پیش همین مبالغ ناچیز نیز به کارگران داده نشده وشرایط را برای زندگی کارگران سخت کرده اند.
***
اعتصاب کارکنان شرکت حفاری شمال منطقه عملیاتی دهلران دراعتراض به عدم پرداخت چندین ماه حقوقشان!
مهندسان و کارکنان دکل ۱۱۰ و۱۱۲ شرکت حفاری شمال واقع در منطقه عملیاتی دهلران بدلیل به تعویق افتادن چندین ماهه حقوق دست به اعتصاب زده اند .
به گزارش۴آبان نفت، اعتصاب شکل گرفته در دکل های ۱۱۰ و۱۱۲ در قسمت پشتیبانی، خدمات و آشپزخانه بوده که علت اعتصاب آن ها به تعویق افتادن چندین ماهه حقوق بوده است.
***
سندیکای کارگران نقاش استان البرز اجرای حکم شش سال زندان جعفر عظیم زاده را محکوم میکند
سندیکای کارگران نقاش البرز ضمن محکوم کردن این حکم ناعادلانه که بمنظور تعرض بیشتر به کارگران انجام میشود، خواستار حمایت وپشتیبانی تشکلهای مستقل صنفی کارگران ومعلمان وسایرفعالین اجتماعی از این فعال شناخته شده کارگری بمنظور ممانعت از اجرای چنین احکامی هستیم.
بنا بر خبر منتشر شده از سوی اتحادیه آزاد کارگران ایران، جعفر عظیم زاده از رهبران شناخته شده جنبش کارگری و دبیر هیات مدیره این اتحادیه بر اساس ابلاغیه شعبه اول اجرای احکام کیفری دادسرای ناحیه ۳۳ اوین، جهت اجرای حکم ۶ سال حبس، باید خود را به زندان معرفی کند.
با نگاهی کوتاه به کیفر خواست صادره که بعنوان مصادیق جرم ابلاغ شده، از قبیل :
تشکیل اتحادیه آزاد کارگران و اتحادیه سراسری کارگران اخراجی و بیکار، شرکت در تجمع روز جهانی کارگر پارک لاله در سال ۸۸، هدایت کارگران در اعتراضات سال ۸۴، اقدام به تشکیل و برنامه ریزی و مدیریت تجمعات کارگری ،جمع آوری طومار اعتراضی چهل هزار نفری کارگران و تجمعات در مقابل مجلس و وزارت کار ، نامه به وزیر کار برای برگزاری تجمع در روز جهانی کارگر سال گذشته وتجمع در مقابل وزارت کار در اعتراض به مزد مصوب، شکایت از سعید مرتضوی و دیگر غارتگران سه هزار میلیارد تومانی از صندوق سازمان تامین اجتماعی به عنوان نماینده هزار کارگر، اعتراض به ایجاد تغییرات ضد کارگری تر در قانون کار، نشست و ملاقات با دیگر تشکلهای مستقل کارگری ، نشان میدهد که تمام آن چیزی که “مصادیق مجرمانه” اعلام و منجر به بازداشت و محاکمه و محکومیت ۶ ساله جعفر عظیم زاده شده است چیزی جز دفاع از حق حیات و معیشت کارگران ایران وتلاش برای تآمین شرایط زندگی مناسب شآن طبقه کارگر و برخورداری میلیونها خانواده کارگری ازیک زندگی انسانی نبوده است.
تعرض و فشاربه فعالین کارگری و تشکلهای مستقل صنفی در شرایطی ادامه دارد که از طرفی چهره های مبارزکارگران ومعلمان به بند کشیده با فشارها ومحدودیت های بیشتری همچنان در حبس بسرمیبرند واز طرفی این تعرض در متن جدال برسر دستمزد که از هم اکنون آغاز شده وآقای عظیم زاده یکی از فعالین پرشورعرصه آن برای بهبود شرایط زندگی کارگران بود، صورت میگیرد. وهشداری است به کارگران برای فشار بیشتراقتصادی و اخراج وبیکارسازیهای پیش رو وتعرض بیشتر به سطح زندگی بمنظور پیشگیری از مبارزه و رویایی بیشترکارگران.
کارگران ایران هنوزازغم جانکاه و ضایعه بزرگ ناشی ازمرگ کارگرمبارزوجسور شاهرخ زمانی که درون زندان اتفاق افتاد، بیرون نیامده اند که قصددارند کارگر مبارز دیگری را که به جرم دفاع پیگیر و برحق از کارگران محکوم کرده اند، به بند بکشند.
سندیکای کارگران نقاش البرز ضمن محکوم کردن این حکم ناعادلانه که بمنظور تعرض بیشتر به کارگران انجام میشود، خواستار حمایت وپشتیبانی تشکلهای مستقل صنفی کارگران ومعلمان وسایرفعالین اجتماعی از این فعال شناخته شده کارگری بمنظور ممانعت از اجرای چنین احکامی هستیم.
سندیکای کارگران نقاش البرز
۴ آبان ۹۴
***
تجمع اعتراضی کارکنان حفاظت محیط زیست مقابل این سازمان!
تهدید کارکنان مهترض به اخراج یا کم شدن حقوق و مزایا!
صبح امروز۴آبان،حدود ۲۰۰ نفر از کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست دراعتراض به وضعیت معیشتی، تبعیض در اپرداخت حقوق و مزایا و اوضاع نابسامان محیط زیست کشور به علت لحاظ نکردن نظرات تخصصی کارشناسان،دست به تجمع مقابل درِب اصلی ساختمان این سازمان در پارک پردیسان،زدند.
تمام ۸۰۰ نفر کارکنان سازمان محیط زیست معترض هستند اما به علت تهدید به اخراج یا کم شدن حقوق و مزایا در این تجمع شرکت نکردند.
بنابه گزارشات منتشره درهمین رابطه بتاریخ۴آبان،حقوق کارکنان محیط زیست از حقوق دیگر ارگان ها پایین تر است که در این دو سال به پایین ترین حد خود نیز رسیده است.
تعدادی از کارکنان معترض سازمان محیط زیست با بیان اینکه ۳۵ درصد افزایش حقوق در احکام آنها ثبت شده است اما در پرداختیها اعمال نمیشود، گفتند: بسیاری از کارکنان با حدود ۱۲ سال سابقه تنها یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان حقوق میگیرند که این وضعیت دیگر قابل تحمل نیست و در صورتیکه اعتراض کنیم سریع به پستهای پایینتر منتقل میشویم یکی از کارکنان واحد مالی که به این شرایط اعتراض داشت به معاونت دریایی منتقل شد درحالیکه تخصص این فرد چیز دیگری بود.
یکی از تجمع کنندگان بیان اینکه طوماری برای مسئولان بلند پایه کشور آماده شده است، افزود: این طومار در سه بند شامل عدم رسیدگی به وضع معیشتی، تبعیض در اعطای حقوق و مزایا و اوضاع نابسامان محیط زیست کشور به علت لحاظ نکردن نظرات تخصصی کارشناسان سازمان به این مسئولان ارسال میشود.
همچنین یکی دیگر از تجمع کنندگان گفت: تمام ۸۰۰ نفر کارکنان سازمان محیط زیست معترض هستند اما به علت تهدید به اخراج یا کم شدن حقوق و مزایا در این تجمع شرکت نکردند.
یکی دیگر از کارمندان معترض با بیان اینکه نزدیک به ۶ ماه است هر هفته اعتراض خود را مطرح میکنیم، گفت: هر بار که اعتراض میکنیم مسئولان حراست با ما برخورد میکنند و تهدید به اخراج میشویم و رئیس سازمان نیز هیچ اهمیتی به این اعتراضها نمیدهد، آخرین بار تا یک مهر فرصت خواستند تا خواستههای ما را برآورده کنند اما امروز ۴ آبان است و هنوز هیچ خبری نشده است.
برپایه این گزارشات،در حالی این تجمع برگزار شد که هیچکدام از مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست برای پاسخگویی به میان کارکنان نیامدند و معاون توسعه مدیریت محیط زیست تنها از پنجره اتاق محل کار خود به معترضان نگاه میکرد و مشاور رسانهای ابتکار نیز در همان زمان وارد سازمان شد و بدون توجه به معترضان از کنار آنها گذشت.
***
بیکاری ۱۱۳ کارگر پیمانکاری کارخانه سیمان تهران با دو ماه حقوق معوقه!
با تعطیلی واحد هفتم کارخانه سیمان تهران ۱۱۳کارگر پیمان کاری با دو ماه حقوق معوقه بیکار شدند.
به گزارش۴آبان ایلنا،کارگران این واحد گفتهاند، پیش از تعطیلی واحد هفتم کارخانه سیمان تهران که با ظرفیت تولید ۲۱۰۰ تن در روز درجاده خاوران، شهرک مشیریه فعالیت می کردحدود ۱۵۳کارگر قرار داد مستقیم و و۱۱۳ کارگر پیمانکاری این کارخانه با سوابق کار متفاوت مشغول کار بودند.
کارگران میگویند دلیلی که کارفرما برای تعطیلی واحد هفتم کارخانه سیمان تهران به آنان ذکر کرده «کمبود منابع مالی» و «نداشتن بازار فروش» بوده است.
یکی از کارگران اخراجی با بیان اینکه حدود ۱۱۳ کارگر این واحد تحت قرارداد شرکتهای پیمانکاری «گلسار» «نظم یاور ایرانیان »،«الوند دیبا کار» از پیمانکاران وابسته به کارخانه سیمان تهران فعالیت داشتند افزود:سیاستی که اکنون مدیران سیمان تهران برای جلوگیری از افزایش بحران مالی کارخانه اتخاد کرده اند قطع همکاری با شرکتهای پیمانکاری است و این شرکتها پیشتر در اول مهر بخشی از کارگران شاغل در واحد هفتم را اخراج کردند.
او با اشاره به سوابق ۱۰ تا ۱۲ساله کارگران اخراجی، افزود: با وجود اخراج و تعطیلی کارخانه اما هنوز ۲ ماه از معوقات حقوقی این کارگران پرداخت نشده است.
***
اخراج ۵۷کارگرکارخانه گاز کنترل پارس قزوین طی ۲ماه گذشته!
از ابتدای شهریور ماه سال جاری تاکنون ۵۷کارگر کارخانه گاز کنترل پارس به دلیل تمدید نشدن قراردادهای کار خود اخراج شدهاند.
به گزارش۴آبان ایلنا،از مجموع ۱۱۵ کارگر این کارخانه تعداد ۳۷ نفر از این کارگران در روز های نخستین شهریور و مهر ماه سال جاری اخراج شده بودند که به تازگی نزدیک به ۲۰ کارگر دیگر نیزبا سوابق کار ۲ تا ۱۴ سال به جمع آنها اضافه شدهاند.
کارفرمای این واحد تولید کننده رگولاتور وشیر کنترل بخاری گازی وآبگرمکن های دیواری وشیر های ترموستاتی بعد از اتمام قرار داد از ورود این کارگران به کارخانه جلوگیری کرده است.
به گفته کارگران،کارفرما مدعی است این واحد تولیدی به دلیل مشکلات مالی، توان پرداخت به موقع حقوق کارگران شاغل در کارخانه را ندارد، به همین دلیل کارفرما قرارداد کار ۲۰ نفر از کارگران را تمدید نکرده است.
طبق اظهارات وی این واحد در گذشته دارای تولید و بازار فروش خوبی بود اما سال جاری این کارخانه متاثر از رکود بازار فروش محصولات دچار مشکلات مالی شده است.
***
عدم پرداخت ۵ماه کارانه و اضافهکار کارکنان بیمارستان محلات!
تاخیر در پرداخت معوقات کارکنان بیمارستان محلات طی سال جاری سبب بروز نارضایتی پرسنل این بیمارستان شده است.
طی سال جاری تنها دو ماه از معوقات کارکنان بیمارستان محلات پرداخت شده است. این مسئله سبب بروز نارضایتیهایی از تأخیر در پرداخت و تفاوت میزان پرداختهای آنان شده که برخی ناشی از مسائل مالی و بعضی دیگر ناشی از سیستم محاسبه و پرداخت حقوق جدید است.
به گزارش۳آبان مهر،یکی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون تنها دوماه از کارانه و اضافهکار پرسنل پرداخت شده است و تاکنون به جز حقوق، سایر کارانه کارکنان پرداخت نشده است.
وی خاطرنشان کرد: این پرداختی کارانه دوماهه نیز طوری بوده است که بین کارکنان نارضایتی به وجود آورده به این دلیل که میزان دریافتی یک خدمتکار در واحد اورژانس از یک سرپرست پرستاری با ۲۰ سال سابقه کار در واحد دیگر، بیشتر بوده است.
این کارمند شبکه بهداشت افزود: این طرح بر اساس عملکرد و میزان فعالیت افراد در بیمارستان طراحی شده ولی تفاوت پرداختیها بالا است و پرسنل را دچار بیانگیزگی کرده است.
یکی دیگر از کارکنان شبکه بهداشت محلات نیز گفت: عدم پرداخت معوقات کارکنان باعث بروز مشکلات مالی برای برخی کارکنان و فشار اقتصادی شده است.
وی تصریح کرد: پرداختی دوماهه معوقات کارانه کارکنان باعث نارضایتی در بخش وسیعی از کارکنان بیمارستان شده و بعضاً مشاهده میشود چند نفر در یک بخش با میزان کارکرد مشابه و سنوات برابر، پرداختیهای متفاوت داشتهاند.
این کارمند شبکه بهداشت خاطرنشان کرد: اگر معیار پرداختیها مطابق سال قبل و بر اساس ساعات اضافهکار افراد صورت گیرد، کارکنان رضایت بیشتری خواهند داشت.
وی افزود: در طرح تحول نظام سلامت بیشترین توجه به پزشکان متخصص شده است و تفاوت دریافتی پزشکان و کارکنان حوزه بهداشت و درمان بالا است.
***
عدم پرداخت۴ماه حقوق کارگران شهرداری نورآباد!
سلام دلفان طی گزارشی بتاریخ۴آبان از عدم پرداخت۴ماه حقوق کارگران شهرداری نورآباد،خبرداد.
براساس این گزارش، خبر سفر شورای شهر به مشهد مقدس از طریق هوائی و اقامت در هتل چند ستاره در آن شهر، با بودجه ی عمومی شهرداری که منشأ تأمین آن بیشتر از جیب مردم می باشد، از زوایای گوناگون قابل تأمل و بررسی می باشد. این سفر در روزهایی که شهرداری از نظر منابع مالی برای پرداخت های جاری مانند حقوق و دستمزد کارگران و مطالبات پیمانکاران حال و روز خوشی ندارد، نه قابل دفاع است و نه می توان توجیهی شرعی و قانونی برای آن تراشید. در حالی که آه سوزناک کارگرانی که هنوز چهار ماه است حقوق نگرفته اند بر هوا بلند است.