موشک‌پرانی‌های سپاه درحال نتیجه‌دادن است!

چهارشنبه, 25ام فروردین, 1395
اندازه قلم متن

حسین موسویان، دیپلمات سابق هشدار می‌دهد که عربستان در حال توطئه علیه ایران است و با ترفند جدید بدنبال این است که کل ناتو را درقالب یک تعهد الزام آوردر خلیج فارس در مقابل ایران قرار دهد. او می‌گوید: وزرای خارجه شش کشور عضو شورای همکاریهای خلیج فارس با طرح تهدید موشکی ایران دراجلاس چندروز قبل، به جان کری پیشنهاد تشکیل “پیمان مشارکت و همکاری ناتو و شش کشورعرب خلیج فارس” را دادند.

سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۵

موشک‌پرانی سپاه پاسداران و رجزخوانی جنگ‌طلبانه سردار جعفری، فرمانده سپاه در حال نتیجه‌دادن است! حسین موسویان، دیپلمات سابق ایران هشدار داده که کشور‌های شورای همکاریهای خلیج فارس با طرح «تهدید موشکی ایران» دنبال تشکیل «پیمان مشارکت و همکاری ناتو و شش کشورعرب خلیج فارس» هستند.

موسویان این اقدام کشورهای عرب حوزه خلیج فارس را «توطئه علیه ایران» می‌نامد. او می‌گوید: ریاض با ترفند جدید بدنبال این است که کل ناتو را درقالب یک تعهد الزام آور در خلیج فارس در مقابل ایران قرار دهد لذا ما هم باید درک کنیم که برای دفع این توطئه بزرگ رزمایش نظامی کافی نیست.

موسویان می‌داند این طرح کشورهای همسایه عرب ایران نتیجه مستقیم نمایش‌های موشکی اخیر ایران و لفاظی‌های جنگ‌طلبانه فرمانده سپاه است، و و سربسته می‌گوید «باید درک کنیم که برای دفع این توطئه بزرگ رزمایش نظامی کافی نیست».

وقتی روی موشک‌هایی که ادعا می‌شود تنها جنبه دفاعی دارند نوشته می‌شود «برای نابودی اسرائیل» و سردار جعفری می‌گوید «سال‌ها است با فرض جنگ گسترده با آمریکا و متحدانش قدرت ساخته‌ایم» لاید انتظار دارند که همسایگان ایران این حرکات را نشانه‌های «آشتی و دوستی» تلقی ‌کنند!

آنچه همسایگان ایران در حال انجام آن هستند، نتیجه مستقیم تحریکات سپاه و خامنه‌ای است. هیچ کشور و دولتی در برابر تهدید خارجی بیکار نمی‌نشیند. مشکل آنجاست که نمایش‌های موشکی و لفظی‌های فرماندهان سپاه و همین‌طور اظهارات اخیر خامنه‌ای مصرف داخلی دارد و هدف آن فلج کردن دولت روحانی است، اما دود این نمایش‌های لفظی و مشکی به چشم ایران می‌رود.

بخش‌هایی از اظهارات این دیپلمات سابق از این قرار است:

* «با مطالعه رسانه‌های ایران و مواضع و اقدامات فعلی مسئولین کشور، نگرانم که از مسایل بسیار مهمی که تهدیدات جدید و بزرگی برای امنیت ملی ایران است، غفلت شود. بحث توان موشکی ایران در دوماه گذشته تیتر رسانه‌های داخلی و خارجی شده در حالیکه عربستان و سایر اعضاء شورای همکاریهای خلیج فارس در پشت پرده درحال طراحی مسایل بسیار مخاطره آمیزتری علیه ایران هستند.»

* «در اجلاس سال گذشته در کمپ دیوید، سران کشورهای حاشیه خلیج فارس از اوباما خواستند که برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران، پیمانی بین آمریکا و شورای همکاریهای خلیج فارس امضا شود که به موجب آن آمریکا تعهدات پیمان ناتو را در مقابل شش کشور خلیج فارس بپذیرد. اوباما این پیشنهاد را نپذیرفت اما قول داد که اگر این کشورها از سوی ایران تهدید شدند، آمریکا از آنها حمایت کند و برای آرام کردن آنها راجع به برجام، قول فروش مقداری اسلحه جدید هم داد. درعین حال دو طرف کار گروهی برای بررسی همکاریها هم تشکیل دادند.»

* «اخیرا و پس از ناامیدی درمورد ممانعت از اجرای برجام، وزرای خارجه شش کشور عضو شورای همکاریهای خلیج فارس با طرح تهدید موشکی ایران دراجلاس چندروز قبل، به جان کری پیشنهاد تشکیل “پیمان مشارکت و همکاری ناتو و شش کشورعرب خلیج فارس” را دادند که به نظر من اشاره جان کری به آمادگی آمریکا برای همکاری با ایران برای حل موضوع آزمایش موشکی ایران یافتن راهی در مقابل اصرار عربستان و سایر اعضاء برای تشکیل “پیمان مشارکت و همکاری ناتو و شش کشور” مطرح شده است، ضمن اینکه وزیر خارجه آمریکا قبول کرده که پیشنهاد طرح “پیمان مشارکت و همکاری ناتو و شش کشور” در اجلاس سران آمریکا و با شش کشور حوزه خلیج فارس در دو هفته آینده در ریاض مورد بررسی قرار گیرد.»

* «عربستان و امارات با همکاری فوق‌العاده‌ای در حال پایه ریزی یک تهدید بزرگ و درازمدت علیه امنیت ملی ایران هستند و می‌خواهند ناتو را بطور رسمی و تعهد آور در خلیج فارس در مقابل ایران قرار دهند. مسئولین امنیت ملی ایران باید هرچه سریعتر این موضوع را مورد بررسی قرار دهند.»

* «تردیدی نیست که ایران درمورد توان دفاعی خود معامله نمی‌کند و این خط قرمز باید باشد، منتهی ابعاد توطئه جدید بسیارگسترده تر از این حرفهاست چراکه عربستان خوب درک کرده که آمریکا نه بنای ورود به جنگ جدید در منطقه را دارد و نه بنای حضور درازمدت، زیرا که آمریکا دیگر نیازی به نفت خلیج فارس ندارد که خون و پول برای آن هزینه کند. لذا ریاض با ترفند جدید بدنبال این است که کل ناتو را درقالب یک تعهد الزام آوردر خلیج فارس در مقابل ایران قرار دهد لذا ما هم باید درک کنیم که برای دفع این توطئه بزرگ رزمایش نظامی کافی نیست.»

* «پیشنهاد من این است که دولت ایران از پنج عضو دائمی شورای امنیت فورا بخواهد که جلسه مشترکی بین اعضاء دائم شورای امنیت و هشت کشور حاشیه خلیج فارس تشکیل شود و بر اساس قطنامه ۵۹۸ “سیستم همکاریهای منطقه‌ای در حوزه خلیج فارس” با حضور ایران و عراق و شش کشور عرب حاشیه خلیج فارس در دستور کار قرار گیرد. این مصوبه شورای امنیت حدود ۲۸ سال است که بایگانی شده است. ایران باید با اقدامات فوری این طرح را جایگزین طرح سعودیها و اماراتی‌ها در مورد طرح “پیمان ناتو و شش کشور عرب” قرار گیرد چراکه تعلل در این زمینه موجب نهادینه شدن یک تهدید جدید دائمی علیه امنیت ملی ایران خواهد شد.»

از: ایران امروز

be kanal site Melliun Iran bepeyvandid


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.