رزمایش ۱۰ هزار نفری بسیج برای مقابله با تهدیدات داخلی

جمعه, 10ام آذر, 1391
اندازه قلم متن

در حالی که همواره نیروهای نظامی برای مقابله با تهدیدات خارجی مانور می دهند این بار بسیج برای مقابله با تهدیدات داخلی مانوری برگزار کرد.

مرحله اصلی رزمایش الی بیت المقدس روز جمعه با رمز یا ˈلبیک یا رسول اللهˈ و با حضور جانشین فرماندهی بسیج کشور در استان سمنان آغاز شد.

به گزارش کلمه، این رزمایش با حضور ۱۰ هزار نفر از اعضای گردان های واکنش سریع ˈالی بیت المقدسˈ و در قالب ۲۷ گردان بیت‏المقدس و نیز ۹ گردان امام حسین (ع) و ۹ گردان الزهرا در حال برگزاری است.

فرمانده سپاه قائم (عج) استان سمنان گفت: برنامه های طرح ریزی شده در این رزمایش شامل دفاع از کوی و برزن، امداد و نجات، مقابله با اغتشاشات، دفاع ازمراکز حساس، ایست و بازرسی، کمین و ضدکمین بر اساس طرح های مصوب و با توجه به تهدیدات داخلی است که با مشارکت فعال بسیجیان استان سمنان اجرا می شود.

سردار ˈعلی استاد حسینیˈ مهم ترین هدف این رزمایش را آمادگی نیروهای بسیج و دستیابی به اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.

وی افزود: ایران اسلامی دشمنانی دارد و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در شرایط کنونی علاوه بر وظیفه دشمن ‏شناسی، لازم است تا بسیجیان در همه شرایط آمادگی لازم را داشته باشند.

وی تاکید کرد: باید با تمام توان در صحنه حاضر هستیم چرا که دشمنان از آمادگی مردم و بسیجیان ایران اسلامی می‏ترسند و تا زمانی که بسیجیان آماده باشند دشمنان جرات تعرض به خاک ایران پیدا نمی کنند و تمامی توطئه‏های آنان در نطفه خفه می‏شود.

وی افرود: همه بسیجیانی که در دسته های بیت المقدس و گردان های امام حسین(ع)، الزهرا(س) و امام علی(ع) سازماندهی شده‏اند در این رزمایش که در استان سمنان از نظر زمانی متمرکز و از نظر مکانی غیرمتمرکز برگزار می‏شود حضور دارند.

فرمانده سپاه قائم (عج) استان سمنان با بیان اینکه در این استان بیش از ۲۱۷ دسته عملیاتی تحت عنوان گردان‏های واکنش سریع بیت‏المقدس تشکیل شده است، افزود: این گردان‏ها شامل ۱۴۷ دسته واکنش سریع ذوالفقار و ۷۰ دسته واکنش سریع بیت‏المقدس است.

وی گفت: مکان برگزاری این رزمایش در شاهرود، میامی و گرمسار در منطقه عمومی این شهرستان ها است، در دامغان در اردوگاه قدس و در سمنان و مهدیشهر به صورت مشترک در اردوگاه قدس برگزار می‏شود.

فرمانده سپاه قائم (عج) استان سمنان تعداد افراد شرکت کننده در این رزمایش را ۱۰ هزار نفر به تفکیک شهرستان‏ها عنوان کرد.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.