خبرگزاری فارس: رئیسجمهور با بیان اینکه ۳۰۰ نفر ۶۰ درصد پولهای کشور را در جیب خود گذاشته و پس نمیدهند، خاطرنشان کرد: متأسفانه در کشور عدهای هم پیدا شده اند که فقط به فکر خود هستند و از این افراد دفاع میکنند.
بخشی از گزارش خبرگزاری فارس در زیر آورده میشود:
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد ظهر امروز (جمعه) در مراسم افتتاح طرحهای عمرانی استان خراسان رضوی گفت: اجرای برنامه اقتصاد بدون نفت نیازمند هم افزایی و تلاش همه قوا، مسئولان و مدیران کشور است و همه باید دست به دست هم یکبار برای همیشه وابستگی به درآمد نفت را از اقتصاد کشور کنار بگذاریم.
رییس جمهور با تاکید بر اینکه برخلاف تصور دشمنان، ظرفیت های ایران فقط به نفت و گاز محدود نمی شود، خاطرنشان کرد: مهمترین استعداد و قابلیت ملت ایران فرهنگ، اندیشه و ثروتهای خدادادی است که استفاده بهینه از آنها می تواند، اقتصاد بدون نفت را برای کشورمان به ارمغان بیاورد.
احمدی نژاد با بیان اینکه امروز دشمن از اینکه ایران اسلامی در جایگاه بالایی در عرصه جهانی قرار گیرد هراس دارد، تصریح کرد: فشارهایی که دشمن به بهانه های واهی، چون بحث هسته ای و مانند آن به کشورمان وارد می کند، فقط برای آن است که پیشرفت و توسعه کشور محقق نشود.
وی افزود: ایران کشوری انقلابی و اسلامی و مدعی پیروی از اسلام ناب محمدی و اهل بیت (ع) است که حاکمیت خود را بر اساس آموزههای دینی و اندیشههای اهل بیت برپا کرده است، بنابراین چنین کشوری در همه عرصهها باید پیشرفتهترین و بهترین بوده و الگویی برای همه بشریت باشد.
وی تصریح کرد: باید کشور را بگونهای اداره کنیم که در آن فاصله طبقاتی، نابسامانی و فقر وجود نداشته باشد و عدالت در این سرزمین جاری و ساری باشد.
احمدی نژاد خاطر نشان کرد: در ۲۰۰ سال اخیر هر گاه کسی افقها و آرمانهای بلندی را برای پیشرفت این سرزمین تبیین کرده است، همواره عدهای در داخل پیدا میشدند که آیه یأس و ناامیدی را برای ملت زمزمه میکردند در حالی که ملت ایران همه استعدادها و امکانات لازم را برای پیشرفت در همه ابعاد در اختیار دارد.
رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه هیچ گونه کمبود منابع مالی نیز در کشور وجود ندارد، تاکید کرد: مشکل اصلی تنها معوقات بانکی است، بدین معنا که عدهای پولهایی را گرفتهاند ولی پس نمیدهند که این عده ۳ دسته هستند، دسته اول وامگیرندگان خرد و دسته دوم کسانی هستند که برای پایهگذاری تولید و راهاندازی کارخانجات در سطح کشور وام گرفتهاند و دسته سوم نیز که بیشترین معوقات بانکی را دارند، کسانی هستند که به بهانههای گوناگون برای واردات و صادرات وام گرفتهاند اما وام را مسترد نکردهاند در حالی که کالاها را فروخته و پولها را گرفتهاند.
وی با بیان اینکه ۳۰۰ نفر در کشور ۶۰ درصد پولهای کشور را در جیب خود گذاشته و پس نمیدهند، خاطرنشان کرد: متأسفانه در کشور عدهای هم پیدا شده اند که فقط به فکر خود هستند و از این افراد دفاع میکنند.
احمدی نژاد تأکید کرد: برخی هم در سازمانها و دیگر جاها قانون تصویب میکنند تا نتوان حتی به افرادی که وام را پس نمی دهند، نزدیک شد، اما جای این سؤال باقیست که چرا نباید این وامها را مسترد کنیم در حالی که عدهای خودخواهانه تلاش میکنند که پولهای کشور را بلوکه و احتکار کنند.
وی گفت: پول در کشور زیاد است، ولی وقتی پول زیاد میشود ردپایی از قدرت هم پیدا میشود، برخی به نام کارگر و کارخانه پول میگیرند ولی برای منافع شخصی خود تلاش میکنند.
رییس جمهور کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه باید با سرعت ایران را بسازیم، با اشاره به لزوم توجه به دو بخش سرمایهگذاریها و زیرساختها در این عرصه اظهار داشت: باید هر چه زودتر پروژه های زیربنایی که پایه زندگی است را تکمیل کنیم و در این راستا باید همه دست در دست هم، به تحقق این هدف کمک کنند.
وی افزود: ایران کشوری است که سالیانه میتواند ۲۰۰ میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داشته باشد و میتوانیم به صادرکننده مهمی در زمینههای صنعتی و معدنی و محصولات کشاورزی تبدیل شویم که این نیز نیازمند کمک همه جانبه و همت بلند است.
…
رییس قوه مجریه همچنین با تأکید بر اینکه هیچ کمبودی در زمینه نیروی انسانی در کشور وجود ندارد، گفت: امروز انواع تخصصها در ایران در بالاترین سطح وجود دارد و متخصصان کشورمان قادرند تمام تجهیزات مورد نیاز کشور را تولید کنند.
احمدی نژاد در ادامه سخنان خود با بیان اینکه یکی از مهمترین نیازها برای آرامش و اعتلای انسان و تربیت نسلهای متوالی مسکن است، اظهار داشت: در نگاه ما مسکن محل تعلیم و تربیت و رشد و شکوفایی و پایگاه اصلی زندگی محسوب میشود.
وی تأکید کرد: برای اولین بار تعداد واحدهای مسکونی موجود در کشور از تعداد خانوارهای موجود در کشور بیشتر است و این کار بزرگ برای اولین بار اتفاق افتاده است؛ البته هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله وجود دارد و باید تلاش شود که توزیع این واحدها در سطح خانوارها و کشور متوازن و یکسان باشد.
…