عکس از: آرشیو
?حق شناس ( عضوشورای شهر تهران) پاسخ داد:
?محمدجواد حقشناس با بیان اینکه اصل تغییر نام و یا نامگذاری معبری در شهر تهران به نام دکتر مصدق در کمیته نامگذاری تصویب شده گفت: خبری مبنی بر عدم نامگذاری مکانی به نام مصدق در رسانه ها منتشر شده که مربوط به شورای چهارم بوده و متاسفانه برخی روزنامه های به ظاهر حرفه ای نیز در دام این خبر افتاده و آن را به نام شورای پنجم منتشر کردند.
?وی گفت: این درحالی است که چهار محل در کمیته نامگذاری برای تغییر نام و یا نامگذاری به نام دکتر مصدق تعیین شده که پس از بررسی و تصویب در صحن شورا اجرایی می شود.
?حق شناس تاکید کرد: بلوار کشاورز یکی از گزینههایی است که برای نامگذاری به اسم دکتر مصدق مطرح شده که نزدیکی به خانه مرحوم مصدق در خیابان کاخ سابق و فلسطین فعلی و اینکه از سوی دیگر قبلا وزارت کشاورزی در این معبر قرار داشت که ساختمان آن در دولت احمدی نژاد بفروش رفته و دیگر چنین ساختمانی وجود ندارد و دلیل سوم اینکه این بلوار در ابتدا الیزابت نامگذاری شده که با توجه به مبارزات ضدانگلیسی دکتر مصدق، خوب است برای گرامیداشت و پاسداشت این چهره شاخص ملی ضداستعماری این بلوار حالا به نام مصدق نامگذاری شود.
?وی افزود: پیشنهاد دیگر از سوی حجت الاسلام دعایی مطرح شده برای تغییر نام خیابان نفت در میرداماد بنام دکتر مصدق و تغییر نام بزرگراه فتح که تهران را به احمد آباد وصل می کند، پیشنهاد سوم این نامگذاری است.
?رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، اظهار کرد: پیشنهاد چهارم نامگذاری تونل زیرگذر آرش – اسفندیار است که چون هنوز نامگذاری رسمی انجام نشده، می توان به نام مصدق نامگذاری کرد.
?وی اظهار کرد: رسانه ها به عنوان یک نظرخواهی می توانند این چهار محل را به رای مخاطبان بگذارد تا شهروندان نیز نظر خود را اعلام کنند و به عنوان نظر نهایی شهروندان انتخاب شود.
?نامگذاری و یا تغییر نام معبر یا مکانی به نام دکتر محمد مصدق در آذر و دیماه ۹۶ در دستور کار جلسههای متوالی کمیته نامگذاری شورای شهر قرار گرفت.
@jhaghshenas
@mohammadmosaddegh
اردیبهشت ۱۳۳۰؛ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﺟﺪﯼ ﺩﮐﺘﺮ ﻣﺼﺪﻕ ﺑﺎ ﺩﮔﺮﮔﻮﻧﯽ ﻧﺎﻡ ﺧﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻭ ﻭ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﺗﻨﺪﯾﺴﯽ ﺍﺯ ﺍﻭ
ﺑﻪ ﻣﺼﺪﻕ ﺧﺒﺮ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﮐﻪ ﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﺍﻧﺶ ﻗﺼﺪ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻘﺪﯾﺮ ﺍﺯ ﺍﻭ ﻣﺠﺴﻤﻪ ﺍﯼ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﻭ ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﯿﺎﺩﯾﻦ ﻧﺼﺐ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺗﺎﺑﻠﻮﻫﺎﯼ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﭼﺮﭼﯿﻞ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺁﻥ، ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺩﮐﺘﺮ ﻣﺼﺪﻕ ﻧﺎﻡ ﮔﺬﺍﺭﯼ ﮐﺮﺩﻧﺪ . ﺩﮐﺘﺮ ﻣﺼﺪﻕ ﺑﻼﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﺍﺩ ﻧﺎﻡ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺑﺮﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﺩﺭ ﭘﯿﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ۱۶ ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ ﻣﺎﻩ ۱۳۳۰ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻠﺖ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ ﺩﺭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﺭﺳﺎ ﭼﻨﯿﻦ ﺍﻋﻼﻡ ﻧﻤﻮﺩ . : « ﺑﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺭﺳﺎ، ﮐﻪ ﺗﺎ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺣﯿﺎﺕ ﻭ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻣﻦ ﻧﯿﺰ ﺍﺛﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺿﻤﯿﺮ ﻭﻃﻦ ﭘﺮﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎﻗﯽ ﺑﮕﺬﺍﺭﺩ، ﺍﻋﻼﻡ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻟﻌﻨﺖ ﺧﺪﺍ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﺷﻮﺩ، ﻫﺮ ﮐﺲ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﺩﺭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭ ﻣﻤﺎﺗﻢ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻣﻦ ﺑﺘﯽ ﺑﺴﺎﺯﺩ ﻭ ﻣﺠﺴﻤﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﯾﺰﺩ . ﺯﯾﺮﺍ ﻫﻨﻮﺯ ﺭﺿﺎﯾﺖ ﻭﺟﺪﺍﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﺣﺎﺻﻞ ﻧﺸﺪﻩ ﻭ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﺼﻮﺩ ﺣﺎﺻﻞ ﺷﻮﺩ ﺗﺎﺯﻩ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻭﻇﯿﻔﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﺮ ﮐﺲ ﺑﺪﺍﻥ ﻣﮑﻠﻒ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺣﻘﺎ ﺳﺰﺍﻭﺍﺭ ﺧﻮﺷﺒﺎﺵ ﭘﺎﺩﺍﺵ ﻧﯿﺴﺖ . » ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﮐﯿﻬﺎﻥ ۱۶ ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ ۱۳۳۰ ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎﺧﺘﺮ ﺍﻣﺮﻭﺯ ۱۷ ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ ۱۳۳۰
@mohammadmosaddegh