علی بلالی، مشاور عالی فرمانده هوافضای سپاه پاسداران، ضمن اشاره به قطع دسترسی مردم به اینترنت در سراسر ایران اظهار کرد اگر اینترنت قطع نمیشد، اعتراضها «کشور را فرا میگرفت.»
بلالی روز دوشنبه چهارم آذرماه ضمن «توطئه و آشوب» خواندن اعتراضهای سراسری مردم به افزایش قیمت بنزین طی هفته گذشته خواستار راهاندازی «اینترنت ملی» شد و اضافه کرد: «در اینباره دیدیم که در حوادث اخیر چه بر سر ما آمد.»
او افزود: «همانطور که در حوزه نظامی استقلال داریم، باید در زمینه اینترنت نیز به استقلال برسیم و برای تحقق این هدف باید به دنبال تقویت پیامرسانهای داخلی باشیم.»
بر اساس گزارش نتبلاکز، نهاد غیر دولتی ناظر بر اینترنت در جهان، دسترسی مردم به اینترنت در سراسر ایران از روز شنبه ۲۵ آبانماه و با دستور شورای عالی امنیت ملی قطع شده و به زیر پنج درصد رسیده بود.
با وجود اظهارات رسمی درباره برقراری دسترسی در برخی نقاط، گزارشهای مردم درباره ادامه محدودیت و همچنین قطعی شبکه اینترنت تلفنهای همراه ادامه دارد.
از: ایران اینترنشنال