از کانال تلگرام مجتبی واحدی – خدا رو شکر که خاتمی سکوتش رو شکست. واقعا هم عجیب بود که با اینهمه جنایت و رسوایی، از سرنگون کردن هواپیما تا افتضاحی به نام انتخابات، خاتمی سکوت کنه. بالاخره دو دور رئیس جمهور بوده و دو دور اخیر ریاست جمهوری هم سهم بسزایی در تشویق مردم برای رای دادن به روحانی داشته. امروز ترس و رودربایستی رو کنار گذاشته و در پیامی به شانزدهمین نشست دو سالانه مجمع عمومی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها نوشته:
لازم است همه ما نسبت به جنایت تازه ای که تحت عنوان «معامله قرن» در جهت تأیید اشغال و اشغالگری و سرکوب و نیز پایمال کردن حق مسلم فلسطینیان مظلوم رخ داده است اعلام موضع و آن را محکوم کنیم.
شفقنا – سید محمد خاتمی در پیامی، «معامله قرن» را محکوم به شکست دانست.
به گزارش جماران، متن پیام حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی به شانزدهمین نشست دو سالانه مجمع عمومی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با اظهار خوش وقتی از برگزاری گردهمایی سراسری انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها، دهه فجر انقلاب اسلامی را به ملت شریف ایران به خصوص دانشگاهیان عزیز تبریک می گویم و انتظار دارم که با شناخت درست از انقلاب اسلامی شئون، محتوا و اهداف آن، در جهت تحقق آرمان های والای این انقلاب بیش از پیش کوشا باشند.
در ضمن لازم است همه ما نسبت به جنایت تازه ای که تحت عنوان «معامله قرن» در جهت تأیید اشغال و اشغالگری و سرکوب و نیز پایمال کردن حق مسلم فلسطینیان مظلوم رخ داده است اعلام موضع و آن را محکوم کنیم. خوشبختانه به جز اشغالگران تروریست صهیونیست، افکار عمومی جهان و منطقه و حتی بسیاری از دولت ها آن را محکوم کرده اند. این طرح همچون همه طرح ها و اقدام های ظالمانه دیگر در این منطقه محکوم به شکست است و مطمئنیم که ملت مظلوم فلسطین در جهت احقاق حق خود بیش از پیش مصمم خواهد شد.
انقلاب اسلامی دو پیام، یکی برای ملت شریف ایران و دیگری برای همه مظلومان و آزادگاه جهان، داشت.
انقلاب اسلامی به ملت شریف ایران که در خیزش شکوهمند یکصد و پنجاه ساله خود، خواستار رهایی از بند استبداد و استعمار و عقب ماندگی و نیز حاکمیت بر سرنوشت خود با لحاظ موازینی همسو با هویت تاریخی – فرهنگی خود و مهمترین آن، دینداری و حق طلبی بوده است، پیام رهایی داد و با عرضه «جمهوری اسلامی» او را برای رسیدن به خواست مهم تاریخی خود امیدوارتر کرد.
«جمهوری اسلامی» که مبتنی بر اراده و رضایت و رأی مردم و آزادی اندیشه و بیان و ابتناء قدرت متمرکز بر اراده و رأی مردم و مسئولیت همه ارکان قدرت در برابر ملت و در عین حال سازگار با معیارهای اصیل الهی، اسلامی و انسانی است، ودیعه گرانسنگی است که به سادگی به دست نیامده است و با غفلت ملت و به خصوص مسئولان ممکن است خدای ناخواسته از ما ربوده شود.
در عین پاسداشت دستاوردهایی که در انقلاب و پس از انقلاب داشته ایم، جا دارد که خیرخواهانه و راه جویانه به سوی آینده بهتر، بپرسیم: که تا چه حد توانسته ایم به سوی استقرار معیارهای اصیل و پایه های جمهوریت و مهمترین آن یعنی تأثیر رأی و رضایت مردم(همه مردم) در راه بردن کشور و حرکت به سوی مردم سالاری و توسعه همه جانبه پایدار حرکت کنیم و تا چه حد روح آئین اسلام را که در عرصه حیات اجتماعی خواستار عدالت و قسط و اخلاق و دست یابی همگان به امکانات زندگی خوب و منزلت والا و مکارم اخلاقی است رعایت کرده ایم؟
پیام انقلاب اسلامی به همه آزادگان و محرومان و مظلومان به خصوص مسلمانان دعوت به بیداری و مقابله با استکبار و استعمار و تلاش برای احقاق بزرگترین حق یعنی حاکمیت بر سرنوشت بوده است. و بر این باوریم که از این حیث انقلاب ما در جهان و منطقه مؤثر بوده است.
دانشگاهیان و اصحاب علم و فضل و روشن بینی در این موقعیت خطیر باید با حساسیت فراوان نسبت به توطئه هایی که از بیرون، انقلاب و کشور را تهدید می کند و آمادگی مقابله با آن، با نقد سیاست ها و روش های جاری و ارائه راهکارهای عادلانه و مصلحانه برای تطبیق آنها با آرمان های اصیل انقلاب و آنچه مصلحت کشور و ملت است و نیز کوشش برای پاسداری از موجودیت و اعتلاء ایران عزیز و سربلندی ملت، از موقعیت آگاهی و و مرجعیت خود بهترین و بیشتری بهره را ببرند. سید محمد خاتمی
از: گویا