استانوایر– روزنامه «کیهان»، وابسته به «علی خامنهای» با انتشار یادداشتی، کشته شدن «مجید شریف»، از منتقدان جمهوری اسلامی در جریان قتلهای زنجیرهای را تایید کرد.
این یادداشت در پی اظهارات «علی یونسی»، وزیر اطلاعات دولت «سید محمد خاتمی» مطرح شدهاند که در آن وی از نفوذ گسترده اسرائیل در ایران سخن به میان آورده اما گفته بود که در دوران وزارت وی نفوذ در این ابعاد وجود نداشت.
روزنامه کیهان که مدیر مسوول آن توسط علی خامنهای منصوب میشود، کشته شدن مجید شریف را به اسرائیل نسبت داده و علت آن را ترجمه کتابی ضد اسرائیلی با عنوان «اسطورههای بنیانگذار سیاست اسرائیل – تاریخ یک ارتداد»، نوشته «روژه گارودی» دانسته است.
کیهان در یادداشت خود در این باره نوشته است: «در فتنه قتلهای زنجیرهای، چند منتقد نجیب نظام به قتل رسیدند و فضای تبلیغاتی مسمومی به راه افتاد. یکی از قربانیان این جنایت مشکوک، مرحوم دکتر مجید شریف، مترجم کتاب روشنگرانه و ضد صهیونیستی پروفسور روژه گارودی با نام اسطورههای بنیانگذار سیاست اسرائیل – تاریخ یک ارتداد بود. آقای یونسی که پس از کنارهگیری وزیر وقت، وزیر اطلاعات شد، آیا بررسی مستقلی انجام داد که چرا باید مترجم کتاب ضد صهیونیستی در تهران ترور شود؟»
مجید شریف در سال ۱۳۶۲ ایران را ترک کرد و به «سازمان مجاهدین خلق» پیوست. با این حال پس از مدتی از این سازمان جدا و به یکی از منتقدان آن تبدیل شد.
این نویسنده و مترجم در آبان ماه ۱۳۷۷ بعد از خروج از خانه مادرش در «یوسفآباد» تهران ناپدید و شش روز بعد جسد او در پزشکی قانونی شناسایی شد.
وزارت اطلاعات ایران در جریان قتلهای زنجیرهای فقط قتل چهار منتقد حکومت را پذیرفت و مرگ مجید شریف هیچگاه به طور رسمی جزو قتلهای زنجیرهای ثبت نشد؛ هرچند در رسانهها از او به عنوان یکی از قربانیان یاد میشود.
اعتراف روزنامه کیهان به کشتن شدن مجید شریف همزمان با قتلهای زنجیرهای در پاسخ به اظهارات علی یونسی است که در آن گفته بود نفوذ سازمان اطلاعات اسرائیل در ایران به حدی است که همه مسوولان جمهوری اسلامی باید نگران جان خود باشند.
علی یونسی در گفتوگو با «جماران نیوز»، نفوذ گسترده «موساد» در ایران را به رقابت بین دستگاههای اطلاعاتی موازی نسبت داده و گفته بود: «سازمانهای جدید و موازی وزارت اطلاعات به جای اینکه با نفوذ مبارزه کنند، مشغول کنترل و مبارزه با خودیها شدند، میدان برای نفوذ سرویسهای جاسوسی دنیا باز شد و امروز ما حق داریم برای همه جا و هر اتفاقی که رخ بدهد، نگران باشیم.»