هموطنان عزیز!
سال هاست که ما ایرانیان به مانند اسیران جنگی، گرفتارِ حاکمیت مستبد دینی و عقب مانده جمهوری اسلامی شده ایم. آنان مملکت ما را تحت اشغال خود درآورده و آن را با سرعت به سوی سقوط و نابودی هدایت می کنند. از بین بردن گستردهٔ زیستگاه، چپاول و غارت ثروت های ملی، واگذاری بخش هایی از کشور به روسیه و چین، دزدی ها و فسادهای کلان در تمامی لایه های اداری – حکومتی و پیگیری سیاست های نادرست، نمونه های بارزی هستند که موجب شده است زندگی بر مردم سخت شود. از سوی دیگر با تمدن و فرهنگ ایرانی دشمنی می ورزند و افتخارات تاریخی ما را لگدمال کرده و غرور و اصالت ما را خدشه دار ساخته اند.
این روزها مردم جان به لب رسیده خوزستان در گرمای بالای ۴۰ درجه تابستانی، از شدت بی آبی، یعنی نبود اولین و مهم ترین عنصر حیات بشری، در مقابل سرکوبگران، برای حفظ زندگی خود و بقای سرزمین اجدادی شان اقدام به اعتراضات گسترده ای کرده و جان بر کف ایستاده اند. اعتراض در هر نقطه ای از کشور علیه رژیم اشغالگر و ضد میهنی حق مسلم مردم است.
جمهوری اسلامی تجربهٔ سال ها ارعاب و سرکوب در ایران و کشورهای منطقه و همچنین سیاست های توسعه طلبانه (خلافت شیعه گری) را در کارنامه شوم خویش دارد. از این طریق و با استفاده از تجربه شوم خود تلاش می کند که خواست به حق مردم خوزستان را به جدایی طلبی قومی در اذهان عمومی تنزل داده تا بتواند سرکوب آنان را توجیه کند. مردمی که با گویشها، آیینها و فرهنگهای گوناگون از اقوام مختلفی چون عرب، بختیاری، لر، شوشتری، دزفولی، بهبهانی، قشقایی، در طی قرن ها کنار یکدیگر زیست انسانی، دوستانه و مسالمت آمیز داشته اند و همواره در برابر تفکرات جدایی طلبان و سود جویان ایستادگی کرده اند.
ما جمعی از تالش های مخالف رژیم فاسد اسلامی در خارج از کشور بر این باوریم که درد خوزستان، مشکلات، بحرانها و چالشهای قلب ایران، تنها بیآبی یا بیکاری نیست، بلکه عدم توسعه متوازن و متناسب با ظرفیتها و توانمندیهای طبیعی و انسانی این استان در چهل سال اخیر است.
ما معتقدیم که بحران خوزستان، نه یک مسیٔله محلی، بلکه حرکتی کاملا ملی است که بایستی همه در سراسر کشور از مردم سرزمین طلای سیاه پشتیبانی کرده و آنان را در برابر یورش پاسداران و بسیجی ها تنها نگذارند. تا در سایه اتحاد و یکپارچگی ملت ایران، مبارزه و مقاومت هم وطنان خوزستانی ما به اعتراضات سراسری تبدیل شده که بتوان ریشهٔ پوسیده حکومت اسلامی را از پهنه ایران برای همیشه زدود و دور انداخت.
ما ضمن ابراز همدردی با خانواده های جانباختگان و بازداشت شدگان در شهرهای مختلف میهن، با آنها و مردم ایران همبستگی اعلام کرده و تنها راه رهایی از مشکلات در کشور را رهایی از رژیم اسلامی دانسته و برای رسیدن به این هدف، دموکراسی و دولتی سکولار را ضرورتی غیر قابل انکار و گام نخست در رسیدن به آنرا یکپارچگی مردمان در سراسر کشور، ایٔتلاف احزاب و گروههای مترقی و ملی می دانیم.
پاینده ایران
دوم امرداد ۱۴۰۰شمسی
-توکل، حشمت، حزب چپ آلمان
-تقی زاده، مهیار، کنشگر سیاسی مستقل هلند
-ماسالی، دکتر حسن، مدیر بنیاد دموکراسی وحقوق بشر خاورمیانه(ایالات متحده آمریکا)
-میرستاری، انور، حزب سبز بلژیک
-محمدی، نسیم، کنشگر سیاسی مستقل هلند
-همتی، رحیم، حزب سوسیال دموکرات آلمان