فرهاد دانشجو برکنار شد/ میرزاده سرپرست دانشگاه آزاد شد

چهارشنبه, 27ام شهریور, 1392
اندازه قلم متن

daneshgah-azad

لحظاتی پیش، در جلسه ی هیات امنای دانشگاه آزاد که در دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد ، مهندس فرهاد دانشجو از سمت خود برکنار شد.

خبرنگار «انتخاب» گزارش داد: لحظاتی پیش، در جلسه ی هیات امنای دانشگاه آزاد که در دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد ، فرهاد دانشجو از سمت خود برکنار شد.

بنا به گزارش دریافتی «انتخاب» ؛ دکتر حمید میرزاده به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد تعیین شد.

شنیده های «انتخاب» حکایت از آن دارد که آرای موافقان برکناری دانشجو ۶ به ۲ (مخالف) بوده است.

همچنین یاسر هاشمی رییس دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد در گفت و گو با «انتخاب» ، اعلام کرد: با اکثریت آرای اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد، حمیدمیرزاده به عنوان رییس جدید دانشگاه انتخاب شد که به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی می‌شود.

وی با بیان اینکه این جلسه در فضایی دوستانه برگزار شد، گفت: از فرهاد دانشجو به خاطر خدماتی که در دانشگاه آزاد داشت نیز تقدیر کرد.

میرزاده کیست؟

سرپرست جدید دانشگاه آزاد در زندگینامه خود نوشته است: « من – حمید میرزاده – در سال ۱۳۲۹ در سیرجان به دنیا آمدم. تا اخذ دیپلم ریاضی در سیرجان تحصیل کردم و پس از آن دردوره کارشناسی شیمی از دانشگاه فردوسی مشهد درسال ۱۳۵۲ فارغ التحصیل شدم و پس ازانجام خدمت سربازی در سال ۱۳۵۴ به عنوان دبیر شیمی در دبیرستان های سیرجان مشغول به کار شدم.

در سال ۱۳۵۵ برای ادامه تحصیلات به تهران آمدم ودر پلی تکنیک تهران برای دوره کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر پذیرفته و در سال ۱۳۵۷ با معدل(۲۰=A) فارغ التحصیل شدم و از فروردین ۱۳۵۸ بعنوان عضو هیات علمی در دانشگاه شهید باهنر کرمان استخدام شدم. در سال ۱۳۷۳ موفق به دریافت درجه دکترا در همین رشته از دانشگاه نیوساوت ویلز استرالیا (UNSW) شدم.

متاهل ام و فرزندانم بحمدالله در سطوح دکتری، کارشناسی ارشد، و کارشناسی تحصیل کرده یا مشغول تحصیل هستند.

خوشحالم که بیش از ۳۵سال از عمرم را در خدمت به انقلاب بوده و در۳ دولت بعد از انقلاب اسلامی (دولت شهید رجائی، دولت مهندس موسوی و دولت آقای هاشمی رفسنجانی) در امور اجرایی و خدمت به مردم مسئولیت داشته ام و همواره ارجاعات مقام معظم رهبری را که مربوط به امور اجرائی می شد چه در دوران ریاست جمهوری ایشان و چه بعد از آن با افتخار انجام داده ام.

از سال ۱۳۵۹ تا سال ۱۳۷۶ درسمت های فرماندار سیرجان ، استاندار کرمان ،معاون نخست وزیر، معاون اجرایی رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور ورئیس سازمان برنامه و بودجه مشغول فعالیت بوده ام. اما همزمان با کار های اجرایی به امر تدریس و تحقیق در دانشگاه و مراکز تحقیقاتی نیز می پرداختم. به اذعان دوستانم از معدود مدیران ارشد کشور بوده ام که با وجود کارهای سخت وسنگین،که یکی از آنها بازسازی مناطق جنگ زده و مسئولیت ستاد بسیج اقتصادی کشور بود، هیچ‌گاه کسوت دانشگاهی خود و دانشگاه را ترک نکرده و به شهادت همه دانشگاهیان در سمت‌های مختلفی که داشته ام چه در سمت استاندار یا معاون اجرایی نخست وزیر و چه در سمت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با تمام وجود و از سرعلاقه به امر توسعه علمی وفناوری کشور حمایت و پشتیبانی عملی کرده ام.

در سال ۱۳۶۴ براساس پیشنهاد من که معاونت اجرایی نخست وزیر وقت را بر عهده داشتم و با موافقت نخست وزیر وقت در خصوص لزوم رشد صنایع وابسته به نفت از جمله تولید مواد پتروشیمیایی و مصنوعات پلیمری با شرکت سیاست‌گذاران و دست‌اندرکاران اجرایی، تحقیقاتی و آموزشی کشور کمیسیون هماهنگی علوم و تکنولوژی مواد پتروشیمیایی و صنایع پلیمری تشکیل و مسئولیت ایجاد هماهنگی برای پیش‌برد این امر به عهده ام گذاشته شد.

با پیشنهاد کمیسیون مزبور و تصویب شورای گسترش آموزش عالی، مرکز تحقیقات و توسعه علوم و تکنولوژی مواد پلیمری و پتروشیمیایی در سال ۱۳۶۵ تاسیس شد که با استقرار در بنای اصلی و توسعه آن در اثر تلاش‌ها و حمایت‌های مستمر اینجانب پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران نام گرفت که هم اکنون یکی از پژوهشگاه‌های برتر کشور وبی‌نظیر در منطقه وکم نظیر در جهان است.

با توجه به نقش مؤثر سازمان برنامه و بودجه، تاسیس معاونت پژوهشی، آموزشی و فرهنگی، که تا سال ۱۳۷۴ درتشکیلات این سازمان وجود نداشت، از اقدام‌های بنیادی و مهم اینجانب بود که موجب افزایش شدید بودجه دانشگاه‌ها ومراکز پژوهشی شد مبنای خوبی برای سال‌های بعدی گردید.

تدوین برنامه”ایران ۱۴۰۰″، برنامه” اقتصاد بدون نفت” و طرح”فقر زدایی” و سرشماری سال ۱۳۷۵ از دیگر اقدامات مهم بنده در دوران تصدی سازمان برنامه وبودجه بود.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.