روزنامه کیهان روز ۱۶ آبان ۱۴۰۲ خواستار محاکمه دانشجویان عضو انجمن اسلامی دانشگاه شریف توسط قوه قضاییه شد.
ارگان مطبوعاتی کیهان، تحت مدیریت حسین شریعتمداری در مطلبی تند نوشته است: «انجمن به اصطلاح اسلامی دانشگاه شریف طی صدور یک اطلاعیه فوت مرحومه آرمیتا گراوند را به گردن جمهوری اسلامی انداخته است.»
آرمیتا گراوند٬ نوجوان ۱۷ ساله٬ در ۹ مهر ۱۴۰۲، پس از حادثهای در متروی تهران بیهوش و در بیمارستان فجر، وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ارتش، بستری شد و به کما رفت و پس از ۲۸ روز جان باخت. وی دانشآموز کلاس یازدهم هنرستانی در تهران بود.
جانباختن این نوجوان که بر اساس شواهد منتشر شده از تن دادن به «حجاب اجباری» خودداری کرده بود٬ باعث ایجاد خشم در جامعه شد و بخشی از افکار عمومی نام او را به لیست بلند قربانیان حجاب اجباری در ایران اضافه کرد.
دانشجویان در دانشگاههای مختلف٬ از جمله دانشگاه شریف نیز نسبت به جان باختن آرمیتا گراوند واکنش نشان دادند.
روزنامه کیهان در واکنش به اعتراضات دانشجویان نسبت به جان باختن آرمیتا نوشت: «جا دارد عوامل این انجمن به دستگاه قضائی احضار شوند تا مدارک درگیری و قتل بودن درگذشت مرحومه گراوند را ارائه کنند و اگر نتوانستند ثابت کنند طبق قانون عمل شود. هر گروهی که تحت هر عنوانی بدون سند و مدرک کشور خود را متهم و روان جامعه را به هم میریزد و امنیت کشور را دچار مشکل میکند، باید مورد مؤاخذه قرار بگیرد.»
همزمان کانال تلگرامی «شورای صنفی دانشجویان کشور» در رابطه با شدت گرفتن برخوردهای امنیتی با دانشجویان خبر داد که «در دو هفته گذشته دانشجویان زیادی به کمیته انضباطی احضار شده و احکام سنگینی دریافت کردهاند؛ احکامی که در اکثر موارد، به بهانه عدم رعایت حجاب صادر شدهاند. علاوه بر دانشجویانی که برای اولین بار احضاریه دریافت کرده و مجبور به امضای تعهدنامه شدهاند، تعداد زیادی نیز که احکام معلق داشتند، بدون تشکیل جلسه شورای بدوی و تنها با یک تماس از سمت کمیته انضباطی اطلاع یافتهاند که احکام معلقشان اجرایی شده است.»
این کانال تلگرامی اضافه کرد: «تعداد احضارهای چند هفته اخیر حتی در مقایسه با دوران اوج اعتراضات سال گذشته نیز بیسابقه است. با اینکه هنوز آمار دقیقی وجود ندارد، اما تخمین زده میشود در یک هفته گذشته بیش از ۵۰ دانشجو به بهانه حجاب به کمیته انضباطی احضار شده و احکام مختلفی، از توبیخ تا تعلیق، دریافت کردهاند.»
در ادامه این گزارش همچنین آمده است حراست دانشگاه نیز به طور جدی مشغول آزار و اذیت دانشجویان به بهانه پوشش است.
شورای صنفی دانشجویان کشور در این رابطه توضیح داد که «حجاببانها» در سطح پردیسهای دانشگاهی٬ دانشجویان دارای پوشش اختیاری را تهدید میکنند و حراستهای دانشگاهها ورود دانشجویانی که پوششان باب میل نیروهای حراست نیست جلوگیری میکنند. بنابر این گزارش فشار حراست برای تحمیل حجاب اجباری کمسابقه است.
از: ایران وایر