کارنامه خویشاوندسالاری مهدوی کنی در دانشگاه خانوادگی امام صادق

جمعه, 30ام خرداد, 1393
اندازه قلم متن

mahdavi-kaniمهدوی کنی در کنار احمد جنتی

خود آیت الله که رئیس مادام العمر دانشگاه بودند حتی محل زندگی او هم در محوطه دانشگاه است. همسر او …خانم قدسی سرخه ای هم از بدو تاسیس واحد خواهران دانشگاه رئیس مادام العمر این واحد شده اند. برادر بزرگتر هم یعنی محمدباقر باقری کنی قائم مقام رئیس دانشگاه هستند. همین برادر قائم مقام دو پسر دارد. یکی علی باقری (فارغ التحصیل و استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق) که معاون سعید جلیلی (فارغ التحصیل و استاد علوم سیاسی دانشگاه امام صادق) در شورای عالی امنیت ملی بود و تا یک سال پیش نامش به دلیل مذاکرات هسته ای زیاد شنیده میشد. پسر دیگر هم مصباح الهدی باقری کنی (فارغ التحصیل و استاد مدیریت دانشگاه امام صادق) که داماد رهبر ایران و همسر خانم هدی خامنه ای است او هم چند سالی مدیر طرح و برنامه دانشگاه و رئیس دانشکده مدیریت آن بودهاست.

آیت الله سه فرزند دارند. دختر بزرگشان صدیقه مهدوی کنی (فارغ التحصیل و استاد علوم قرآنی دانشگاه امام صادق) قائم مقام مادر در واحد خواهران هستند. همسر این خانم آقای ابراهیم انصاریان تنها عضو خانواده است که در دانشگاه امام صادق سمت مهمی ندارد در عوض مسئول دفتر آیت الله در مجلس خبرگان هستند. این زوج دو فرزند دارند زهیر انصاریان (فارغ التحصیل و استاد فلسفه دانشگاه امام صادق) که مدتها مدیر اداره گزینش دانشجویان بود و ضحی انصاریان (فارغ التحصیل دانشگاه امام صادق) که در واحد خواهران دانشگاه امام صادق شاغل است.

دختر کوچک آیت الله هم مهدیه مهدوی کنی است (فارغ التحصیل و استاد تاریخ اسلام دانشگاه امام صادق) که هم اکنون مدیر گزینش واحد خواهران و نیز مدیر مدارس دخترانه غیرانتفاعی وابسته به دانشگاه است. همسرش حجت الاسلام سیدمصطفی میرلوحی هم عضو هئیت علمی و مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه امام صادق است. این زوج سه فرزند دارند.

فرزند اول سیدمحمدحسین میرلوحی که فعلا دانشجوی دانشگاه امام صادق و ضمنا داماد حجت الاسلام پناهیان (واعظ مورد علاقه مصباح یزدی و جبهه پایداری) است. دو فرزند دیگر هنوز مدرسه میروند.

آیت الله یک فرزند پسر هم دارند به نام محمد سعید مهدوی کنی (فارغ التحصیل و استاد ارتباطات دانشگاه امام صادق) که ریاست هسته گزینش دانشگاه را برعهده دارد ولی عملا مدیریت اجرایی دانشگاه برعهده او است. همسر او هم در همین دانشگاه کار میکند. این زوج سه فرزند دارند که آنها هم هنوز به سن دانشگاه نرسیده اند که وارد دانشگاه خانوادگی شوند.

میبینید که همه اعضای خانواده از این دانشگاه مدرک گرفته اند، آنجا استاد شده اند و همانجا مدیریت کرده اند. این گونه است که مهمترین کانون کادرسازی جمهوری اسلامی که مالک موسسات معظم اقتصادی است به محفلی خانوادگی بدل شده است. اهمیت آنچه در دانشگاه امام صادق رخ داده فراتر از موضوع نپوتیزم (systematic nepotism) است اما باز کردن آن و تحلیل تبعات سیاسی این وضعیت، نیازمند فرصت و جراتی است که من فعلا ندارم.
نویسنده: نیما نامداری
منبع: ساز مخالف


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.