عدم رسیدگی پزشکی؛ گزارشی از آخرین وضعیت سجاد ایمان نژاد در زندان اوین

دوشنبه, 4ام اسفند, 1404
اندازه قلم متن

خبرگزاری هرانا – سجاد ایمان‌نژاد، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین علیرغم حال نامساعد جسمانی از رسیدگی تخصصی پزشکی و اعزام به مراکز درمانی خارج از زندان محروم مانده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سجاد ایمان‌نژاد، زندانی سیاسی از رسیدگی تخصصی پزشکی محروم است.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، این زندانی محبوس در زندان اوین از بیماری دیسک کمر رنج می‌برد و در حال حاضر با محدودیت‌های جدی حرکتی مواجه است. در پی تشدید مشکلات جسمانی، حدود یک هفته پیش وی به بهداری زندان منتقل و سپس به بیمارستان شهدای تجریش اعزام شد. پس از انجام آزمایش‌ها و تصویربرداری پزشکی، پزشک متخصص اعلام کرده است که او مجدداً نیازمند عمل جراحی است. با وجود تأکید پزشک بر ضرورت رسیدگی درمانی، این زندانی همچنان از دسترسی به خدمات پزشکی مناسب محروم مانده است.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این زندانی سیاسی، ضمن تأیید این موضوع به هرانا گفت: «سجاد سال گذشته برای انجام عمل جراحی به مرخصی درمانی اعزام شد، اما پیش از طی کامل دوران نقاهت به زندان بازگردانده شد؛ موضوعی که به بروز آسیب مجدد در ناحیه ستون فقرات او انجامید. وضعیت جسمانی او در حال حاضر در زندان مناسب نیست و این مسئله موجب افزایش نگرانی خانواده و نزدیکانش شده است.»

در آذرماه ۱۴۰۲، این شهروند توسط شعبه بیست و هشتم دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی محمدرضا عموزاد از بابت اتهام “محاربه” به ده سال حبس در تبعید به شهرستان ایرانشهر، بابت اتهام انتسابی “ایراد ضرب و جرح عمدی با سلاح سرد” به یک سال حبس با احتساب ایام بازداشت قبلی و پرداخت بیش از دو میلیارد و هفتصد میلیون تومان دیه به هفت شاکی (مامورین انتظامی-امنیتی) محکوم شد.

سجاد ایمان نژاد، در تاریخ ۱۶ مهر ۱۴۰۱، در ارتباط با اعتراضات سراسری توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شد. او ابتدا به زندان تهران بزرگ و سپس به زندان اوین منتقل شد.

سجاد ایمان نژاد، متولد ۱۳۷۰، شهروند اهل اردیبل، ساکن تهران، مجرد و دارای لیسانس معماری و نقشه کشی است.

 


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

برچسب‌ها:

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.