از حمله آمریکا و اسرائیل به مهم‌ترین ساختمان‌های دولتی و حکومتی ایران چه می‌دانیم؟

چهارشنبه, 13ام اسفند, 1404
اندازه قلم متن

 

مجلس خبرگان

منبع تصویر،Vantor

راستی‌آزمایی بی‌بی‌سی فارسی با بررسی تصاویر ماهواره‌ای تایید می‌کند که در ۱۲ اسفند، ساختمان‌های نهاد ریاست جمهوری، مجلس خبرگان، شورای عالی امنیت ملی، وزارت اطلاعات، ساختمان شماره دو قوه قضائیه، دادسرا و دادگاه انقلاب تهران، دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و دانشگاه عالی دفاع ملی هدف حملات آمریکا و اسرائیل قرار گرفته‌اند.‌

از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل با ایران به ادارات و اماکن دولتی و حکومتی زیادی حمله شده است، که مهم‌ترین آنها دفتر علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی بود که به کشته شدن او و تعدادی از اعضای خانواده‌اش در نهم اسفند منجر شد.

تصاویر ماهواره‌ای شرکت ونتور که در اختبار بی‌بی‌سی قرار گرفته است، نشان می‌دهد ساختمان مجلس خبرگان در خیابان امام خمینی تهران به شدت آسیب دیده و بخش‌های وسیعی از آن تخریب شده است.

این ساختمان دهه سی ساخته شد و مجلس سنا بود. پس از انقلاب اسلامی تا سال ۱۳۸۰ به عنوان مجلس شورای اسلامی مورد استفاده قرار گرفت و سپس به مجلس خبرگان تبدیل شد. عکس این بنا بر روی اسکناس‌های صد تومانی قرار داشت.

آسیب به ساختمان مجلس خبرگان

منبع تصویر،Vantor

توضیح تصویر،آسیب به ساختمان مجلس خبرگان، ۱۲ اسفند

تصاویر ماهواره‌ای همچنین آسیب گسترده به مجموعه دادسرا و دادگاه انقلاب ایران در خیابان معلم تهران را نشان می‌دهد.

بررسی تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد در مجموعه دادگاه و ساختمان‌های اطراف آن، دست‌کم ۱۰ ساختمان آسیب جدی دیده و برخی از آنها کاملا تخریب شده است.

آسیب به مجموعه دادسرا و دادگاه انقلاب ایران، ۱۲ اسفند

منبع تصویر،Vantor

توضیح تصویر،آسیب به مجموعه دادسرا و دادگاه انقلاب ایران، ۱۲ اسفند

دادگاه انقلاب به دلیل صدور احکام سنگین؛ از جمله اعدام برای مخالفان سیاسی جمهوری اسلامی شهرت دارد.

اسفند ماه سال ۱۳۵۷، روح‌الله خمینی، اولین رهبر جمهوری اسلامی طی حکمی صادق خلخالی را موظف به تشکیل دادگاه انقلاب کرد و او در فاصله ۱۳۵۷تا ۱۳۵۸ اولین حاکم شرع دادگاه انقلاب بود.

ادامه در


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.