بازداشت سه مرد در ایران به اتهام انتشار تصاویر شخصی و دیپ‌فیک زنان در تلگرام

Wednesday, 15th July, 2026
اندازه قلم متن

 

بازداشت سه مرد در ایران به اتهام انتشار تصاویر شخصی و دیپ‌فیک زنان در تلگرام

منبع تصویر،Getty Images

دادگستری استان لرستان اعلام کرده است که سه نفر از مدیران یک کانال تلگرامی را که تصاویر شخصی و تصاویر دیپ‌فیک (جعل عمیق) دختران و زنان را منتشر می‌کردند، بازداشت کرده است.

به گزارش روزنامه شرق، علی حسنوند، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان، گفته است که این افراد خارج از استان لرستان دستگیر شده‌اند.

او همچنین اعلام گفت که تاکنون بیش از «۲۰۰ شکایت» در این زمینه در دادسرای مرکز استان ثبت شده است.

بر اساس گزارش‌ها، گردانندگان این کانال‌ علاوه بر انتشار تصاویر، از برخی افراد برای حذف تصاویر منتشرشده نیز اخاذی می‌کردند.

همزمان، پلیس فتا و فرماندهی انتظامی لرستان ویدیوهایی را در اینستاگرام منتشر کرده‌اند و از خانواده‌ها خواسته‌اند که پیش از باور صحت تصاویر منتشرشده در فضای مجازی، منبع آنها را بررسی کنند و ارتباط نزدیک‌تری با فرزندان خود داشته باشند.

دیپ‌فیک یا جعل عمیق فناوری مبتنی بر هوش مصنوعی است که به کاربران امکان می‌دهد چهره افراد را تغییر دهند یا با چهره فردی دیگر جایگزین کنند و تصاویر یا ویدیوهایی تولید کنند که شباهت زیادی به نمونه‌های واقعی دارند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز لرستان همچنین به شهروندان توصیه کرده است در شبکه‌های اجتماعی نسبت به انتشار تصاویر و اطلاعات شخصی خود محتاط باشند و حریم خصوصی خود را با دقت بیشتری مدیریت کنند.

همچنین توصیه شده است که «برای تعمیر گوشی تلفن همراه یا لوازم الکترونیکی حاوی حافظه، حتما به مراکز معتبر و دارای مجوز مراجعه کنند و در هنگام تحویل دستگاه به مراکز تعمیراتی، حتماً رسید کتبی دریافت کنند تا در صورت بروز هرگونه سوءاستفاده، امکان پیگیری قضایی وجود داشته باشد.»


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.

امکان نظر دهی وجود ندارد.