یک زندانی در زندان ارومیه اعدام شد

Sunday, 26th July, 2026
اندازه قلم متن

خبرگزاری هرانا – سحرگاه روز شنبه ۳ مردادماه، حکم یک زندانی که پیشتر بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، در زندان ارومیه به اجرا در آمد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از سازمان حقوق بشر ایران، روز گذشته یک زندانی در زندان ارومیه اعدام شد.

هویت وی، سردار قادری، ۳۰ ساله، فرزند محمد، اهل مهاباد و پدر یک دختر خردسال گزارش شده است.

بر اساس این گزارش، آقای قادری حدود چهار سال و نیم پیش در پی وقوع درگیری که به جان‌باختن یک نفر انجامید، بازداشت و توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولان زندان و نهادهای متولی به صورت رسمی اعلام نشده است.

بر پایه گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران، که توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران منتشر شده است، در سال ۱۴۰۴، دست کم ۲٬۴۸۸ شهروند از جمله ۶۳ زن و ۲ کودک-مجرم اعدام شدند. از این میزان حکم ۱۳ نفر در ملاعام به اجرا درآمد. همچنین طی این تاریخ، ۱۳۰ تن دیگر از جمله ۱۰ زن و ۱ کودک-مجرم به اعدام محکوم شدند.

 


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

برچسب‌ها:

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.

امکان نظر دهی وجود ندارد.