بازداشت شهردار مرند و قائم‌مقام چابهار به اتهام اختلاس و فساد مالی

Wednesday, 18th November, 2015
اندازه قلم متن

ekhtelas

فرماندار شهرستان مرند (آذربایجان شرقی) از دستگیری شش نفر از اعضای شورای اسلامی شهر مرند خبر داد.

تقی کرمی صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به پرونده مفتوح تخلفات شهرداری شهر مرند اظهار داشت: شامگاه روز گذشته نیز شش نفر از ۱۱ عضو شورای اسلامی شهر مرند در ارتباط با این پرونده دستگیر و روانه زندان شده اند.

گفتنی است در چند ماه گذشته مسایل و حواشی مختلفی در شهرداری مرند وجود داشته و شایعات مختلفی در این خصوص منتشر شده بود که با دستگیری شهردار مرند و چهار نفر از کارمندان این مجموعه به دلیل تخلفات رنگ واقعیت به خود گرفت.

بر اساس اعلام مسئولان مرند تاکنون ۲۰ نفر در ارتباط با این پرونده دستگیر شده اند که دستگیری شش عضو شورای اسلامی این شهر آخرین مورد از این دست بوده است.

آن‌گونه که محمد مرزیه، دادستان عمومی و انقلاب زاهدان به خبرگزاری “ایسنا” گفته، روز سه‌شنبه گذشته (۱۹ آبان)، قائم‌مقام مدیرعامل منطقه آزاد چابهار به همراه پنج نفر دیگر به اتهاماتی چون «اختلاس، ارتشاء و زمین‌خواری» بازداشت شد.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.