بیانیه زندانی سیاسی ارژنگ داودی در مورد تحریم نمایش انتخاباتی رژیم ولی فقیه

سه شنبه, 27ام بهمن, 1394
اندازه قلم متن

arzand´g davoudi

بیانیه زندانی سیاسی ارژنگ داودی در مورد ضرورت تحریم نمایش انتخاباتی رژیم ولی فقیه که حاکمیت ملی را سلب نموده است و یک دیکتاتوری فاشیستی مذهبی بر پا نموده است و به سرکوب خونین و مستمر مردم ایران بسنده نکرده است بلکه بساط جنگ افروزی و کشتار مردم بی گناه را در منطقه گسترش داده است. این بیانیه جهت اطلاع عموم و انتشار در رسانه ها در اختیار «فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران» قرار داده شده است متن بیانیه به قرار زیر است:

گذری بر نمایشهای انتخاباتی در سرگردنه داری فقیه
تناقضی بارز در دنیایی دانشور کنونی با دنیای کهنه ملایان مرتجع.

هم میهنان ؛

فهرست مشکلاتی که جامعه ایران با آن روبرو است ، بی پایان می نماید . سالهاست که ما بوی تعفن استبداد مذهبی ، فساد اخلاقی ، اقتصادی و سیاسی یک رژیم در حال احتضار را استنشاق می کنیم و با چشمان خود می بینیم که نهادهای قلدرصفت سرگردنه داری خود مخرب فقیه یکی پس از دیگری چنان در حال نابودی و اضمحلال است که فضای حاکم بر کشور ، مالامال نارضایتی و در خواست عمومی برای تغییرات اساسی است.

در پاسخ به این درخواستها نیز دهها پیشنهاد مطرح شده که همگی ادعا دارند که اساسی و ریشه ای و یا حتی انقلابی هستند. ولی عملا این احساس را در وجود ما القاء می کنند که انگار از کسی کاری ساخته نیست ؟!اشاعه انواع این آدرس های غلط و ترویج اینگونه احساسات پوچ که توسط مزدوران اطلاعاتی ـ امنیتی بطرزی گسترده در جامعه منتشر می شود برای نیل به آزادی و استقرار دمکراسی در میهن اهورایی بسیار خطرناک است.

در دنیای امروز که فقط و فقط حاکمیت حقیقی قاطبه مردم در سرنوشت خویش می تواند پاسخ به مشکلات بی پایان در جوامع استبداد زده باشد ، دیگر نمی توان در انتظار قهرمان ها یا اسطوره ها یی از جنس شاهزاده ای سوار بر اسب سفید نشست یا منتظر ماند تا مشکلات به خودی خود حل و فصل گردد. این شیوه تفکر بزودی ایران را به ایرستان تبدیل کرده و ما را به زباله دان پوسیده تاریخ پرتاب خواهد کرد .

در شرایط کنونی مهمترین مانع اساسی در کشور ما پیدایش جعلی دو اردوگاه جنایت پیشه است که برای حفظ کلیت رژیم ؟! هر یک با دیگری جنگ زرگری با همدیگر راه انداخته است .یکی از این دو اردوگاه خود را متعهد به حفظ بی کم و کاست نهادهای فعلی جامعه که در حال انقراض تاریخی هستند ، می داند و دیگری هر چند بر این تصور است که ضروری ترین مسائل یک دولت مثلا منتخب؟! از قبیل انرژی ، جنگ ، فقر ، فساد ، فحشا ، تخریب محیط زیست ، تزلزل در بنیاد خانواده و … در چارچوب گردنه داری فقیه نه می گنجد و نه قابلیت حل دارد ولی با این حال حتی در صدد انجام تغییرات روسطحی نیز نیستند و ساده اندیشانه خواستار اجرای بدون تنازل قانون اساسی پوسیده ولایت مطلقه اند .هر دو اردوگاه که کما بیش تمام اهرم های قدرت را در دستان بی کفایت خود گرفته اند نه تنها نگاهی پیش روانه به قضایای زمانه جاری ندارند بلکه بطرزی غم انگیز نگاهی واپسگرایانه و نوستالوژیک به گذشته دارند . البته جنون ناشی از این نوع زاویه دید در اردوگاه اصول گرایان به مراتب مشهود تر است.
حتی در قیاس با انتخاباتهای نمایشی ـ فرمایشی دوران قاجار و پهلوی ، تحت رژیم فقیه، کهنگی تاریخی و ارتجاع سیاسی از سایر حوزه ها بارزتر است .بدون شک ساختار قانون اساسی بشدت پوسیده رایج نیاز به بررسیهای همه جانبه سیاسی ـ حقوقی برای انجام تغییرات بنیادین و جراحیهای عمیق دارد .

رأی مندانه ای را نیز ،

با این تفاصیل اقدام عاجل برای تجدید ساختار و ایجاد روابط باز و شفاف سیاسی در تمامی حوزه های گوناگون کشور به وضوح احساس می شود. بدون تردید در این مرحله نیاز به استقرار دمکراسی در جامعه ایرانی دیگر نه گزینه ای از سر تفنن بلکه یک ضرورت انقلابی است . زیرا که ساختار سیاسی ـ حقوقی دنیای امروز که شاه بیت آن حاکمیت دمکراتیک مردم بر سرنوشت خود تنها ازطریق انتخاباتهای ادواری ، آزاد، منصفانه و عادلانه تحقق می یابد که تحت رژیم فقیه در تمامی ابعاد متصوره قفل گردیده و این یعنی آنکه بدون مشارکت آزادانه ، آگاهانه و همه جانبه مردم بویژه مبارزان سیاسی و فعالان اجتماعی قادر نخواهیم بود که این بار سنگین را بر شانه های نحیف شده خود بکشیم . لذا ضرورت دارد نهادهای سیاسی ـ انقلابی جدید را ابداع ، طراحی و معرفی نماییم .

هر چند که می دانیم تلاش برای مقابله با کهنگی و ارتجاع خطرات خون ریزی را نیز به دنبال دارد اما اینک به موازات شدت گرفتن مبارزات مردمی برای به پیروزی رساندن انقلاب سوم یعنی انقلاب دمکراتیک پیشارو نباید که بهراسیم .

پیروزی انقلاب دمکراتیک ایرانیان به موارد بسیار زیادی بستگی تام دارد و از آن جمله است هوش و زکاوت نخبگان و فرهیختگان کشور ، شجاعت و مدیریت رهبران سیاسی ، فداکاری مردم بویژه کارگران و کارکنان اصناف گوناگون کشور .

چنانچه ما در برحه حساس جاری ، ضرورت نیاز به نوعی دمکراسی ناب و اکثریت شمول را تشخیص دهیم می توانیم با پیوستن به فرایند پر برکت انقلاب پیشارو در خلق پیروزمندانه آن مشارکت افتخار آمیز داشته باشیم.
زنده باد ایرانی،
پاینده باد ایران،
ارژنگ داودی
زندانی سیاسی ، معلم ، شاعر و نویسنده
بهمن ۱۳۹۴

be kanal site Melliun Iran bepeyvandid


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.