عباس پالیزدار: مفاسد اقتصادی در رده های مختلف نظام نهادینه شده است

دوشنبه, 28ام فروردین, 1396
اندازه قلم متن

انتخاب خبر: عضو هیات تحقیق و تفحص مجلس هفتم گفت: مفاسد اقتصادی، مهمترین عاملی است که می تواند مانعی برای تغییر و توسعه باشد.

عباس پالیزدار در گفت و گو با خبرنگار انتخاب خبر با بیان این مطلب افزود: مفاسد اقتصادی در رده های مختلف نظام نهادینه شده و متاسفانه لایه در لایه شکل گرفته است.

وی در پاسخ به این سوال که هدف شما از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری چیست، اظهار کرد: من برای یک مبارزه جدی بر علیه اختلاس ها وارد انتخابات شدم که موضوع فساد را در لایه های مختلف نظام و دولت ریشه کن کنم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ تصریح کرد: جبهه آزادی مجموعه ای است که به همراه آقای دکتر مهدی خزعلی سیاستگذاری و اداره می شود و در آن فعالیت می کنیم و تفکراتی پیرامون تغییرات بنیادین و اساسی در جمهوری اسلامی ایران و دولت وجود دارد که در این مجموعه بررسی می شود.

عقلانیت و تدبیر حکم می کند صلاحیت کاندیداهای جبهه آزادی تأیید شود
پالیزدار در پاسخ به این سوال که تا چه حد امیدوار هستید که شورای نگهبان شخص شما را تایید صلاحیت کند، گفت: شورای نگهبان شاید تدبیری بیندیشد و مرا تایید کند. به اعتقاد من ما می توانیم رأی افرادی را که به سمت آقای روحانی گرایش دارند جذب کنیم. با این نگاه شاید قصد داشته باشند که مرا تایید صلاحیت کنند. با توجه به اینکه من فردی بودم که مفاسد برخی آقایان را افشا کردم و در واقع اسنادی از آنها را نمایان ساختم بنابراین با این تفاسیر آنها نباید من را رد صلاحیت کنند.

وی اضافه کرد: با توجه به اسناد و مدارکی که پیرامون فعالیت های اقتصادی آقایان مطرح شده است انتظار دارم که آنها پاسخ دهند و این روزنه امید وجود دارد که برای شکستن رأی آقای روحانی مرا تایید صلاحیت کنند.

پالیزدار ادامه داد: البته عقلانیت و تدبیر حکم می کند که این اقدام را انجام دهند و قطعا صلاح این است که پیرامون وضعیتی که در خارج از مرزها برای نظام به وجودآمده است آزادی مردم در رای دادن به حدی گسترش پیدا کند که بتوانند چهارچوب این نظام را حفظ کنند و هرچقدر که امثال ما به عنوان منتقد در عرصه سیاستگذاری نظام حضور پیدا کنند قطعا نگاه دنیا نسبت به نظام تغییر پیدا می کند، چراکه در حال حاضر نگاه دنیا نسبت به ایران به عنوان یک نظام دیکتاتوری است و این نگاه با حضور منتقدانی مانند من و آقای دکتر خزعلی، تغییر پیدا می کند.

عضو هیات تحقیق و تفحص مجلس هفتم با تاکید بر اینکه شورای نگهبان باید تدبیر به خرج بدهد و صلاحیت ما را تایید کند، تصریح کرد: در هر صورت حتی اگر ما تایید صلاحیت هم نشویم باز با نیت اینکه می توانیم تریبونی برای صحبت آزادی داشته باشیم در صحنه حضور پیدا کردیم.

پالیزدار خطاب به مردم با بیان اینکه این مردم هستند که باید کاندیداها را تایید صلاحیت کنند، افزود: مردم با رأی خود به افرادی که آنها را قبول دارند به شورای نگهبان ثابت کنند که آنها روی کار آمدن این تفکر را می خواهند و این تفکر انتخاب آنهاست.

پذیرش منشور جبهه آزادی شرط حمایت از کاندیدای اصلاحات است
وی در پاسخ به این سوال که اگر کاندیداهای جبهه آزادی مورد تایید شورای نگهبان قرار نگیرند و صلاحیت آنها رد شود آیا این تشکل سیاسی از کاندیداهای جناح اصلاح طلب مانند آقایان حسن روحانی، محسن رهامی و قدرت الله حشمتیان یا افراد دیگر حمایت می کند، گفت: باتوجه به اینکه به دنبال تدوین منشوری برای اصلاح طلبان بودیم، حتی دکتر خزعلی به آقای روحانی گفتند اگر منشوری که جبهه آزادی تدوین کرده است را امضا کنند و زیر بار این موضوع بروند که هرکاری نمی توانند در دولت آینده انجام دهند شاید کاندیداهای جبهه آزادی به نفع آقای روحانی یا دیگران کناره گیری کنند. اگر بندهای این منشور بند به بند مورد تایید قرار گیرد در این صورت به نفع آقای روحانی یا سایرین کناره گیری می کنیم.

احمدی نژاد در مبارزه با فساد فقط اکتفا به شعار می کرد
عضو هیات تحقیق و تفحص مجلس هفتم درباره تحلیل ورود آقای احمدی نژاد و جمعی از یاران او با شعار مبارزه با فساد و اختلاس به عرصه انتخابات، اظهار کرد: من با آقای احمدی نژاد کار می کردم او در شعار موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی را مطرح کرد اما متاسفانه در شعور و عمل، بدنه دولت آقای احمدی نژاد آلوده به فساد شد و حتی جلوگیری از مفاسد گذشته را دنبال و پیگیری نکرد و در واقع به نتیجه نرساند.

وی تصریح کرد: من یادم هست هنگامی که من به عنوان مسوول رسیدگی، پیگیری، تحقق و تفحص در دستگاه قضایی در نزد آقای شاهرودی بودم ایشان گفتند بروید نزد آیت الله خزعلی که دوست صمیمی آقای احمدی نژاد است و این موضوع را بازگو کنید تا آقای احمدی نژادتان این اموال را پس بگیرد. در این هنگام موضوع تخلف درباره معدن دهدید فارس و لاستیک دنا مطرح شد. حتی وقتی تخلف لاستیک دنا در مورد ۳ هزار هکتار از اراضی محله عباس آباد بهشهر مطرح می شد گفتند آقای احمدی نژاد این موضوع را پیگیری کنند در حالی که دستگاه قضایی موظف و مکلف بود که موضوع اختلاس ها را دنبال کند. اما رئیس جمهور نسبت به این موضوع بی مسوولیت نبود و باید به صورت جدی این موارد تخلف را دنبال می کرد که متاسفانه هیچکدام از موضوعات تخلف پیگیری و دنبال نشد.

پالیزدار با اشاره به اینکه موضوع تحقیق و تفحص قوه قضائیه نه در مجلس وقت مطرح شد و نه در دولت نهم و دهم، خاطرنشان کرد: هیچکدام از این دولت ها و مجلس، پرونده های فساد مالی که ما رسیدگی می کردیم را دنبال نکردند. اگر اشتباه از سوی من بود باید به هر جهت یکی از این پرونده ها از کشور خارج می شد در صورتی که عنوان کردند حتی مسیر رسیدگی به آن ها صحیح نبوده است. یک برگه حکم تحت عنوان افشای اسناد محرمانه برای من صادر شد و از سوی دیگر به من انگ نشر اکاذیب و افترا علیه مسئولان کشور را چسباندند. چگونه می توان رفتار فرد افشاکننده فساد مالی دولت را افشای سند محرمانه تلقی کرد؟! سند محرمانه که دروغ نیست! بلکه راست است. پس چگونه یک فرد می تواند هم دروغ گفته باشد و هم اسناد محرمانه را افشا کرده باشد؟ این دوگانگی کاملا در رسیدگی به پرونده ها وجود داشت. پرونده هایی که ما رسیدگی کرده بودیم همه درست بود چون من صرفا رسیدگی های دستگاه قضایی را بازخوانی کردم.

وی بیان کرد: آقای احمدی نژاد هم در خصوص مفاسد اقتصادی صاحب شعار بود اما من با وجود اینکه در دوره گذشته مسئولیت رده پایینی داشتم شعور مبارزه با مفاسد اقتصادی را به منصه ظهور گذاشتم و شعار را به شعور تبدیل کردم و حتی پای زندان انفرادی هم ایستادم و آنها بسیاری مشکلات دیگر برای من و خانواده ام ایجاد کردند.

برای یک مبارزه جدی بر علیه اختلاس ها وارد انتخابات شدم
پایه مصوبات پرداخت حقوق های نجومی در دولت احمدی نژاد گذاشته شد

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ اضافه کرد: اگر توفیقی حاصل شود و صلاحیت من در انتخابات ریاست جمهوری تایید شود قطعا بر علیه مفاسد اقتصادی و ریشه کنی آنها مبارزه ای بی امان و جدی انجام خواهم داد و به طور قاطع با فاسدین اقتصادی برخورد می کنم.

وی در پاسخ به این سوال که نظر شما در مورد حقوق های نجومی دولت یازدهم چیست، اذعان داشت: در ابتدا پایه مصوبات پرداخت حقوق های نجومی در دولت آقای احمدی نژاد گذاشته شد اما این دلیلی بر عدم نظارت آقای روحانی نمی شود، بلکه آقای روحانی باید نظارت می کرد و اشکالاتی که در نحوه پرداخت میزان حقوق های نجومی وجود داشت را برطرف می کرد، نه اینکه موضوع به رسانه ها کشیده شود و آقای روحانی مجبور شود که جلوی پرداخت حقوق های نجومی را بگیرد.

به اعتقاد عباس پالیزدار، حقوق های نجومی بسیاری افراد همچنان پرداخت می شود و آقای روحانی هنوز اقدام به حذف آن ها نکرده است و دریافت حقوق های نجومی همچنان ادامه دارد.

از: انتخاب خبر


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.