علیرضا گلی پور؛ بازگشت از بیمارستان به زندان بدون طی دوره درمان

شنبه, 23ام اردیبهشت, 1396
اندازه قلم متن

علیرضا گلی پور زندانی امنیتی مشکوک به سرطان که در بند هفت زندان اوین تحمل حبس می کند، پس از بیهوشی در هواخوری زندان به بیمارستان طالقانی منتقل شد با اینحال بدون طی دوره درمان و انجام آزمایشات ضروری به زندان بازگردانده شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، علیرضا گلی پور زندانی امنیتی در بند هفت زندان اوین، سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶، در پی تشنج در حیاط زندان در ساعات هواخوری به بیمارستان طالقانی تهران منتقل و بدون رسیدگی های لازم پزشکی در همان روز به زندان اوین بازگردانده شد.

یک منبع نزدیک به علیرضا گلی پور زندانی امنیتی محبوس در سالن ۱۲ بند هفت زندان اوین گفت: “سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ماه، علیرضا گلی پور در پی وخامت حالش و درد شدید از ناحیه سر و سینه، دوبار به بهداری زندان مراجعه کرد اما هیچ رسیدگی صورت نگرفت. وی در ساعات هواخوری، در حیاط زندان دچار تشنج شد و به بهداری زندان و سپس به بیمارستان طالقانی تهران اعزام شد، اما بدون رسیدگی های لازم پزشکی نیمه های شب به زندان اوین بازگردانده می شود”.

این منبع مطلع در گفتگو با گزارشگر هرانا ادامه داد: “به علت عدم امکانات کافی در بیمارستان طالقانی، علیرضا گلی پور می بایست به بیمارستان شهدای تجریش منتقل می شد اما بامداد چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه به زندان اوین بازگردانده شد”.

گفتنی است که در پی بازگشت به زندان اوین، بهداری زندان از پذیرش این زندانی به علت وضعیت نامناسب جسمی خودداری کرد بنابراین با وجود شرایط وخیم، وی به بند ۷ بازگزدانده شده است.

آقای گلی پور هم اکنون در سالن ۱۲ بند ۷ زندان اوین نگداری می شود و تاکنون از مرخصی استعلاجی محروم مانده است.

علیرضا گلیپور، متولد ۱۳۶۵، ساکن تهران و دانشجوی مخابرات و کارمند وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مهرماه ۱۳۹۱ از سوی ماموران وزارت اطلاعات دستگیر و تیرماه ۱۳۹۴ به اتهام “جاسوسی به نفع اجانب و به طور مشخص کشور آمریکا ” از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی به ۳۹ سال و ۹ ماه حبس تعزیری و ۱۷۰ ضربه شلاق محکوم شد که این حکم با اعمال ماده ۱۳۴ و تخفیف به ۱۲ سال حبس تعزیری تقلیل یافت.

هرانا پیشتر در گزارش «آشنایی با بند‌ هفت زندان‌ اوین؛ تبعیدگاه زندانیان سیاسی-امنیتی» گزارش کرده بود؛ این بند متشکل از هشت سالن، یکی از بندهای بدنام این زندان است که زندانیان عمدتا با جرایم مالی در آن نگهداری می‌شوند اما دست‌کم ۵۵ زندانی سیاسی-امنیتی در کنار زندانیان معتاد به مواد مخدر و جرایم مالی برخلاف اصل تفکیک جرائم در وضعیتی بسیار نامناسب حبس‌های طولانی مدت خود را طی می‌کنند. در این بند حداقل ۳۰ زندانی مبتلا به ایدز وجود دارد.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.