سعید لیلاز: احمدی‌نژاد آینده ای را بو می کشد که فروپاشی نزدیک است

پنجشنبه, 7ام دی, 1396
اندازه قلم متن

انتقاد تند کرباسچی از مواضع باهنر درباره احمدی‌نژاد: مگر فشار نمی‌آوردید حکم شهرداری او امضا شود؟
به گزارش خبرآنلاین، غلامحسین کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی در دومین کنگره استانی این حزب با اشاره جوانگرایی و پرهیز پوپولیسم گفت: افرادی که به دنبال جذب رای مردم هستند همین خصلت پوپولیستی را دارند که در نهایت منجر به دیکتاتوری می شود.

وی با اشاره به این که باید حافظه پوپولیستی تقویت شود گفت: آقای باهنر در مصاحبه ای گفته است اگز من جای احمدی نژاد بودم ترجیح می دادم بمیرم، با شنیدن این سخنان یاد تلاش های او افتادم که برای شهردار شدن احمدی نژاد انجام می داد.

کرباسچی افزود: آن زمان باهنر نایب رئیس مجلس بود و با حضور در وزارت کشور به موسوی لاری فشار می آورد که حکم احمدی نژاد را امضا کند و به خاطر دارم موسوی لاری از امضا کردن حکم امتناع می کرد و می گفت احمدی نژاد پرونده مالی دارد.

دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی ادامه داد: چه طور شما سخنان برخی از سیاسیون در حافظه خود دارید اما برخی از حمایت های خود را فراموش کرده اید.

وی ادامه داد: نباید برای فردی که معتقدید در تمام جریان فتنه نقش اساسی داشته و فردی که آن زمان رئیس دولت و امروز مورد نکوهش قرار می دهید دادگاهی تشکیل دهید و نقش هر دو را در این جریان مشخص کنید

لیلاز:احمدی‌نژاد آینده ای را بو می کشد که فروپاشی نزدیک است

همچنین سعید لیلاز در دومین کنگره استانی حزب کارگزاران و سازندگی با اشاره به وضعیت اقصادی کشور گفت: اگر به فضای کشور نگاه کنید واقعا فضای نگران کننده ای را ابراز می کنند.

وی ادامه داد: همین دو هفته پیش کنفرانسی برگزار شد که بحران های عمیقی را مطرح کردند که باید به آن دقت رسیدگی شود.
این عضو حزب کارگزاران و سازندگی تاکید کرد: جالب است اسم ها را درست می کنیم که مانند رستم خودمان می ترسیم دیروز می گفتیم چالش امروز می گوئیم ابر چالش، امروز اقتصاد ایران به سمت یونانیزه شدن می رود.

وی خاطر نشان کرد: سال ۸۴ هزار چالش داشتیم که بحران نبود اما امروز همان هزار چالش بحران شدند. به قدری این چالش ها زیاد است که شما یک تغییر پارادایم در مسئولان می بینید.

لیلاز ادامه داد: همین که رئیس دولت قبل لباس مدافع نظام را از تن به در کرده و لباس اپوزیسیون را به تن کرده نشان می دهد آینده ای را بو می کشند که فروپاشی نزدیک است.

وی افزود: آماری را به شما ارائه می دهم در کشور ما مردم کالری کافی دریافت نمی کنند، سرانه مصرف لبنیات کاهش پیدا کرده است، باور می کنید در سال چهلم انقلاب اسلامی ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر مواد غذایی برای خوردن شام شب ندارند و من ندیدیم کسی عمامه به زمین بکوبد.

این اقتصاددان ادامه داد:بحران شبکه بانکی ساخته و پرداخته ۸ سال دولتی است که امروز مثل جزامی ها با آن رفتار می کنند.

وی با اشاره به مشکل موسسات مالی اظهار داشت: بحث موسسات مالی و اعتباری این است که یک گروه در حاکمیت شبکه بانکی را به انحصار درآوردند و موسسات مالی و اعتباری را ایجاد کردند ، با کاهش نرخ بانکی و افزایش نرخ تورم آغاز به جمع آوری صد میلیون کردند پول مردم را از دستشان درآوردند و بالا کشیدند.

این عضو حزب کارگزاران و سازندگی ادامه داد: امروز هم این افراد از طریق مجلس و بانک مرکزی به دولت فشار می آوردند که پول مردم را بدهند ، همین های که پول مردم غارت کرده اند پشت صحنه هستند می گویند پول چاپ کنید و بدهید.

وی تاکید کرد: بحران مدیریت مهم ترین مشکل ماست ، ساختار این کشور دو مشکل دارد، فقدان سرمایه گذاری و کار آمدی، اقتصاد عرصه عمل است با رگ کردن کلفت کردن کار صورت نمی گیرد.

وی ادامه داد: در سال ۸۱ به ازای هر ۵\۲ میلیارد واردات یک درصد رشد اقتصاد داشتیم و در سال ۹۰ هر ۲۵ میلیارد ۱ درصد رشد اقتصادی داشتیم یعنی ده برابر کاهش بهره وری داشتیم.

لیلاز خاطر نشان کرد: ممکن است در فضای مجازی مقداری اغراق شده باشد ، شبکه های اجتماعی در همه دنیا همین است. شبکه های اجتماعی مظهر هیجانات است. امروز در شبکه های اجتماعی واقعیت ها منعکس نمی شود ما امروز در مرز فروپاشی نیستیم و من فروپاشی در آینده نمی بینیم.

وی خطاب به حضار گفت: اقتصاد ایران در حال فروپاشی نیست، اما به یک جراحی عمیق نیاز داریم که اگر رسیدگی نشود قطعا فروپاشی صورت خواهد گرفت.

وی تاکید کرد: ما اگر واقعیت ها را ببینم اگر واقعیت های عینی، اعداد و ارقام و شواهد اجتماعی را مشاهده کنیم هنوز هم می توانیم از شرایط موجود دفاع کرد.

وی خاطر نشان کرد: آینده ای فراتر از جمهوری اسلامی متصور نیستم و اگر به بازی بی ثباتی ایران کمک کنیم بازی خطرناکی را شروع کرده ایم که این رفیقمان راه انداخته است. فکر کرده جنگ تمام شود صف اول است، در جنگ وقتی نیروها عقب می کشند، خر لنگ می گوید من اول هستم.

این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: اقتصاد ما وضع بدی ندارد، رشد اقتصادی ما در شش ماه اول سال ۶ درصد بوده است. طبقه کارگری امروز قدرت خرید دارند. امروز قدرت خرید بالا رفته است. در یک سال یک ملیون و ۶۰۰ هزار خودرو به طبقات فرو دست فروخته ایم.

وی با اشاره به خرید گندم از گندم کاران از سوی دولت گفت: ما پارسال ۱۵ هزار میلیارد تومان گندم از گندم کاران خریدیم این اتفاق بزرگی است و پولی که برای هر کلیو گندم پرداخته می شود دو برابر قیمت جهانی است، با این کار ما از قاچاق گندم جلوگیری کرده ایم .

وی ادامه داد: مشکلات تأمین اجتماعی ایران مشکلات بین نسلی است اما کاری کردیم که این شیب کند تر شود. بعداز پایان انتخابات سال ۹۶ دو اتفاق افتاده است سرعت اقتصادی کم شده است و دیگری کم شدن ارتباط آقای روحانی با روشنفکران است.این تحولات باعث شده زمانی که دولت دست به اقدامی می زند مردم و روشنفکران استقبالی نکنند.

وی با اشاره به بودجه سال ۹۷ گفت: در بحث بودجه عوارض خروج از کشور را مطرح می کنند من خودم کثیر السفر هستم ، به نظرم باید یک میلیون تومان کنند ، وقتی کشوری که با نظم بین المللی در می افتد حقش است، می گویند نداریم اما سالی ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به تایلند و پاتایا می روند حتما نماز شب می خوانند ، می دانید چقدر ارز با سفرها خارج می شود از خروج یک میلیون نفر هم جلو گیری کنند کلی ارز ذخیره می شود.

وی ادامه داد: نکته بعدی بودجه این است که نهاد هایی طلب بودجه می کنند که باید کوچک سازی شوند، من با بودجه برای مسائل نظامی بحثی ندارم اما چرا بودجه را در اختیار رسانه هایی قرار دهیم که به دولت فحش می دهند.

این عضو حزب کارگزاران و سازندگی ادامه داد: به دولت ایراد می گیرند، روحانی جز رفتن در این مسیر راهی ندارد اما ما باید او را به جلو هل بدهیم و به جای غر زدن به او کمک کنیم.وضعیت اقتصادی من نسبت به۵ سال گذشته بهتر شده است.

وی افزود: من می دانم وقتی بنزین قیمتش افزایش پیدا می کند یعنی چه، امروز مصرف بنزین نسبت به گذشته ۲۰ میلیون بیشتر شده است. ما کشوری هستیم بنزین می سوزانیم و آلودگی هوا ایجاد می کنیم ، به خدا اگر این پول بنزین را در چکی به نتانیاهو بدهیم خطرش برای مردم کمتر است، چرا باید این ثروت ملی را به سم تبدیل کنیم؟

از: گویا


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.