تشکیل دو هزار “گروه مقاومت تذکر لسانی و عملی” در گیلان

پنجشنبه, 16ام خرداد, 1398
اندازه قلم متن

فرمانده سپاه قدس گیلان ضمن تأکید بر “برخورد عاقلانه” با مسئله حجاب، از تشکیل دو هزار “گروه مقاومت تذکر لسانی و عملی” در این استان خبر داد. به گفته فرمانده انتظامی گیلان امسال با بیش از ۲۸ هزار “بدحجاب” برخورد شده است.

    
فرمانده سپاه قدس گیلان از تشکیل دو هزار گروه مقاومت تذکر لسانی و عملی در این استان خبر داد

محمد عبدالله‌پور، فرمانده سپاه قدس گیلان، “بقای انقلاب اسلامی” را در گرو “امر به معروف و نهی از منکر” دانسته و از تشکیل دو هزار “گروه مقاومت در راستای تذکر لسانی و عملی” در این استان توسط سازمان بسیج خبر داده است.

خبرگزاری تسنیم امروز چهارشنبه ۱۵ خرداد (پنجم ژوئن) به نقل از فرمانده سپاه قدس گیلان نوشت: «مسئله عفاف و حجاب یک مسئله عادی نیست، بلکه یک موضوع سیاسی و امنیتی برای کشور است.»

محمد عبدالله‌پور همچنین گفت: «دشمن در حقیقت در تلاش است تا مردم ایران را به سمت سبک زندگی غربی سوق دهد.». او همچنین افزود که «سپاه قدس گیلان در کنار بسیج و دیگر نیروهای انقلابی در راستای ترویج و احیاء امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ورود می‌کند.»

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن “ایکنا” نیز فرمانده سپاه قدس گیلان که دیروز سه‌شنبه در جمع “آمران به معروف و ناهیان از منکر” در شهر رشت سخن می‌گفت، با اشاره به ضرورت “برخورد عاقلانه، مدبرانه و هوشمندانه” با مسئله حجاب، از گشت هفتگی “حدود ۲۲ هزار نفر در محله‌های گیلان” توسط نیروهای بسیجی خبر داده است.

برخورد با ۲۸ هزار “بدحجاب” در دو ماه

محمدرضا اسحاقی، فرمانده انتظامی گیلان نیز در این مراسم از “برخورد با ۲۸ هزار و ۲۳۸ نفر” از زنان به گفته او “بدحجاب” از آغاز سال جاری (۱۳۹۸) تاکنون در این استان خبر داد و گفت: «تعداد ۲ هزار و ۳۲۱ نفر از افراد مذکور به امنیت اخلاقی هدایت شدند و از آنها تعهد گرفت شد. ضمن اینکه برای ۶۴ نفر تشکیل پرونده قضایی تشکیل شده است.»

به گزارش ایکنا، این مقام انتظامی همچنین با اشاره به “توقیف ۵۸۷ خودرو در حوزه آلودگی صوتی و حرکات غیرمتعارف” از ابتدای سال جاری تاکنون در استان گیلان گفت: «نرم‌افزار ۱ و ۲ ناظر به منظور رصد خودروها و مکان‌های عمومی در راستای کشف حجاب تهیه شده و در آینده ناظر ۳ برای اشخاص در خیابان‌ها تهیه می‌شود.»

علی مصطفوی‌نیا، دادستان رشت نیز در این گردهمایی با اشاره به تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر توسط مجلس شورای اسلامی در سال ۹۴ گفت: «گروه‌هایی عاملانه تلاش می‌کنند تا چهره رشت و گیلان را نازیبا نشان دهند.»

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان در عین اشاره به اینکه “نمی‌خواهیم چهره اسلام را خشن نشان دهیم”، تصریح کرد: «اما باید نسبت به بوم‌گردی حساس باشیم. بنابراین در جامعه اسلامی نیاز مبرم به امر به معروف و نهی از منکر داریم و این فریضه در گام نخست باید از اداره‌ها آغاز شود.»

“میدان آرامی برای هنجارشکنان وجود نخواهد داشت”

رسول فلاحتی، نماینده “ولی فقیه” در استان گیلان و امام جمعه رشت در جریان سخنرانی خود در گردهمایی “آمران به معروف و ناهیان از منکر” استان گیلان، با تاکید بر اینکه “ناله تمام نیروهای ارزشی، وفادار به انقلاب، خانواده شهدا و ایثارگران نسبت به لجام‌گسیختگی فرهنگی در جامعه بلند است”، گفت: «بعضی از خانواده‌ها در جامعه از بدحجابی و بی‌حجابی فراتر رفته و دارند به عریانی می رسند.»

نماینده علی خامنه‌ای در استان گیلان همچنین تهدید کرد که «مانکن‌ها، هتاک‌ها و مروجان ابتذال در جامعه بدانند از امروز میدان آرامی برای هنجارشکنان و هتاک‌ها در بین مردم وجود نخواهد داشت.»

پس از انقلاب بهمن ۵۷ جامعه ایران همواره و به‌خصوص در سال‌های اخیر شاهد مقاومت زنان در برابر حجاب اجباری بوده است. پژوهش‌ها و نظرسنجی‌های بسیاری نیز که برخی از آنها در نهادهای رسمی و حکومتی انجام شده‌اند، نشان می‌دهند که به‌رغم فشارهایی چون “گشت ارشاد” و نیروهای بسیج، تمایل مردم به استفاده از پوشش مورد تایید حکومت طی چهار دهه گذشته به‌شدت کاهش یافته است.

طبق گزارش منتشرشده مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در مرداد ماه سال گذشته (۱۳۹۷)، نتیجه بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۶۰ تا ۷۰ درصد زنان ایران در گروه “محجبه عرفی” یا “بدحجاب با تعریف شرعی” قرار دارند و ۳۰ تا ۴۰ درصد آنها در گروه “باحجاب” قرار می‌گیرند. این گزارش افزوده بود که از این اقلیت “باحجاب” نیز تنها ۱۳ درصد زنان حجاب سنتی را رعایت می‌کنند. این گزارش روشن می‌کند که اکثریت قاطع زنان ایرانی تلاش می‌کنند به کمترین حد از “حجاب اجباری” تن دهند.

از: دویچه وله


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.