کاربران توییتر با خواست آزادی شارمین میمندینژاد، موسس زندانی «جمعیت امام علی»، توفان توییتری به راه انداختند؛ همزمان مدیر این جمعیت بار دیگر تاکید کرد که قوه قضاییه مسئول مستقیم سلامت همه زندانیان است.
شامگاه پنجشنبه ۲۷ شهریور گروهی از کاربران در رسانههای اجتماعی با استفاده از هشتگ «صدای شارمین باشیم» خواستار آزادی او شدند.
کاربران توییتر با استفاده از این هشتگ، با تاکید بر خواست خود مبنی بر آزادی فوری شارمین میمندینژاد، هدف از ادامه بازداشت او را پروندهسازی برای این فعال مدنی دانستند.
#شارمین_میمندینژاد سالها به خاطر رفع فقر و تبعیض در باره همه اقشار جامعه فریاد زده و تلاش کرده است.نه کودکان کار را فراموش کرد نه دختران آسیب دیده از ازدواج زودرس، نه نوجوانان محکوم به اعدام و نه مهاجران افغانستانی و…
ما هم او را فراموش نکنیم #صدای_شارمین_باشیم— Jila Baniyaghoob ژیلا بنییعقوب (@jilabani) September 17, 2020
زهرا رحیمی، مدیر «جمعیت امام علی» و همسر شارمین میمندینژاد، نیز در توییتر خود نوشت که همسرش در زمان بازداشت «با پای خودش رفت، چرا اکنون برای راه رفتن به واکر نیاز دارد؟»
قوه قضائیه مسئول مستقیم سلامتی همه زندانیان است. #شارمین_میمندی_نژاد وقتی در منزلش بازداشت شد، با پای خودش رفت، چرا اکنون برای راه رفتن به واکر نیاز دارد؟#صدای_شارمین_باشیم
— Zahra Rahimi kh (@rahimikhamneh) September 17, 2020
رحیمی چند روز پیشتر خبر داده بود که شارمین میمندینژاد به دلیل گردندرد شدید تقاضای استفاده از واکر کرده است.
در همین حال حسن یونسی، وکیل دادگستری، در توییتی با اشاره به سه ماه بازداشت شارمین میمندینژاد نوشت: «درباره چه اتهامی دارند تحقیق می کنند که متهم باید ماهها در بازداشت باشد؟ غیر از اینکه دنبال القای یک سناریو و گرفتن اقرار هستند؟»
نیروهای امنیتی اول تیرماه شارمین میمندینژاد و همچنین دو عضو دیگر «جمعیت امام علی»، مرتضی کیمنش و کتایون افرازه، را بازداشت کردند. کتایون افرازه روز ۳۱ تیر آزاد شد.
روابط عمومی این جمعیت اعلام کرده که این افراد با «شکایت قرارگاه ثارالله» سپاه پاسداران بازداشت شدهاند.
زهرا رحیمی، مدیرعامل این جمعیت، نیز روز یکشنبه ۱۶ شهریور بازداشت و دو روز بعد با قرار وثیقه آزاد شد.
تعدادی از نهادهای حقوق بشری و فعالان سیاسی و مدنی از جمله میشل باشله، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، ۱۰۰ فعال سیاسی و مدنی ایران، ۷۲ خبرنگار در ایران خواستار آزادی شارمین میمندینژاد شدهاند.
«جمعیت امداد دانشجویی مردمی امام علی» یک سازمان غیردولتی و دانشجویی است که از سال ۷۸ فعالیت خود را آغاز کرد. این جمعیت در زمینه امور خیریه و کمک به نیازمندان فعالیت میکند.
حسابهای تلگرام، جیمیل، فیسبوک و لینکدین تعداد زیادی از اعضای این جمعیت در ششم اردیبهشت ۹۷ هدف «حمله سایبری سازماندهی شده از طریق پیامکهای مخابرات» قرار گرفته بود.
همچنین روزنامه کیهان «جمعیت امام علی» را تشکلی خوانده بود که با «حمایت ویژه رسانههای بیگانه و ارتباط با برخی مجامع جهانی»، در قالب گروههای امدادی، به «یارگیری» از «طبقات مستضعف» میپردازد.
از: ایران اینترنشنال