همبستگی زنان اسرائیل یا زنان ایران در دفاع از آزادی. © توئیتر
در پیام همبستگی خود، زنان اسرائیل خطاب به “خواهران ایرانی” خود می گویند : “اسرائیل شما را دوست دارد”، “زنان اسرائیل در کنار شما هستند”، “مهسا، همواره نام تو را به خاطر خواهیم سپرد”، “همۀ زن ها شایستۀ یک زندگی آزاد هستند،” “شما در قلب ما جا دارید”…
Israeli women stand with Iranian women. #MahsaAmini #مهسا_امینی pic.twitter.com/JZyvXwOXaC
— Israel ישראל (@Israel) September 27, 2022
پیام های تصویری زنان اسرائیلی با استقبال گرم زنان و مردان معترض در ایران و در شبکه های اجتماعی روبرو شده است و حکومت ایران از معترضان نیز بعضاً به عنوان سربازان و “پیاده نظام” اسرائیل یاد کرده است.
در سال ۱۹۵۰ ایران بعد از ترکیه دومین کشور جهان مسلمان بود که اسرائیل را به رسمیت شناخت و تا پیش از تأسیس حکومت اسلامی، حکومت پادشاهی در ایران از اسرائیل به عنوان بهترین دوست غیرمسلمان خود یاد می کرد. دهها هزار نفر از شهروندان اسرائیل را یهودیان ایرانی یا ایرانی تبار تشکیل می دهند از جمله رئیس جمهوری پیشین اسرائیل، موشه کاتساف، رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش اسرائیل، شائول موفاز، یا خواننده معروف اسرائیلی، ریتا، که آوازه ای بزرگ در اسرائیل و خارج از آن و در بین ایرانیان و فارسی زبانان جهان دارد.
La célèbre chanteuse israélienne Rita, née en #Iran, enregistre en persan un message de soutien aux manifestants iraniens et notamment aux femmes qui se battent pour leur liberté.
— Julien Bahloul (@julienbahloul) September 25, 2022
Rita a enregistré des albums en hébreu et persan en Israël. pic.twitter.com/RRsrtSKKg7
از: ار اف ای